Oldal kiválasztása

Neurális hálózat alapú AI-val érkezik a MotoGP™19

Neurális hálózat alapú AI-val érkezik a MotoGP™19

A MotoGP™19-ben végigjátszhatjuk a 2019-es szezont a MotoGP™ bajnokai ellen, vagy egy fiatal motorversenyző bőrébe bújva benevezhetünk a Red Bull MotoGP™ Rookies Cupba és dolgozhatjuk fel magunkat a top classsig.

A Milestone hallgatott a játékosok általi visszajelzésekre, és így nehezebb kihívásokat és több single player tartalmat hoznak a játékba.

Ahhoz, hogy még nagyobb kihívást jelentsen a játék, a Milestone az Orobix-al (mesterséges intelligencia alapú megoldásokkal foglalkozó cég) közösen egy Neural Network alapú AI-t készített a játékosok számára. Így az NPC-k is olyan egyéniségek lesznek, mint akár a játékosok. Ennek köszönhetően remélhetőleg nem csak gyorsabbak lesznek, de realisztikusabban fognak mozogni a pályán.

A korábbi változatokban a netcode sosem volt a toppon, így ebben egy teljesen újra dolgozott multiplayer módot kapunk. Hogy az akadással se legyen gondunk ez dedikált szervereken fog futni. Az új Race Director Mode segítségével a barátainkkal való rivalizáláshoz új lehetőségeket kapunk.

Ahhoz, hogy még immerszívebb élmény legyen a versenyzés, kapunk egy új grafikus szerkesztőt. Ezzel egyéni tervezésű sisakokat, verseny számozásokat és felvarrókat készíthetünk. Népszerű márkák és kiegészítők széles választékát használhatjuk majd fel saját egyéniségünk elkészítéséhez.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »