Oldal kiválasztása

Neurális hálózat alapú AI-val érkezik a MotoGP™19

Neurális hálózat alapú AI-val érkezik a MotoGP™19
5 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A MotoGP™19-ben végigjátszhatjuk a 2019-es szezont a MotoGP™ bajnokai ellen, vagy egy fiatal motorversenyző bőrébe bújva benevezhetünk a Red Bull MotoGP™ Rookies Cupba és dolgozhatjuk fel magunkat a top classsig.

A Milestone hallgatott a játékosok általi visszajelzésekre, és így nehezebb kihívásokat és több single player tartalmat hoznak a játékba.

Ahhoz, hogy még nagyobb kihívást jelentsen a játék, a Milestone az Orobix-al (mesterséges intelligencia alapú megoldásokkal foglalkozó cég) közösen egy Neural Network alapú AI-t készített a játékosok számára. Így az NPC-k is olyan egyéniségek lesznek, mint akár a játékosok. Ennek köszönhetően remélhetőleg nem csak gyorsabbak lesznek, de realisztikusabban fognak mozogni a pályán.

A korábbi változatokban a netcode sosem volt a toppon, így ebben egy teljesen újra dolgozott multiplayer módot kapunk. Hogy az akadással se legyen gondunk ez dedikált szervereken fog futni. Az új Race Director Mode segítségével a barátainkkal való rivalizáláshoz új lehetőségeket kapunk.

Ahhoz, hogy még immerszívebb élmény legyen a versenyzés, kapunk egy új grafikus szerkesztőt. Ezzel egyéni tervezésű sisakokat, verseny számozásokat és felvarrókat készíthetünk. Népszerű márkák és kiegészítők széles választékát használhatjuk majd fel saját egyéniségünk elkészítéséhez.

Translate »