Oldal kiválasztása

Megérkezett PS4-re és Xbox One-ra a World of Warships: Legends!

Megérkezett PS4-re és Xbox One-ra a World of Warships: Legends!
5 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A hajóskapitányok új generációja készülhet felvonni a lobogót, ugyanis a Wargaming St. Petersburg most először hozza el otthoni játékkonzolokra a PC-s játékosok milliói által kedvelt, nagyszabású online haditengerészeti játékot. A játék az angol, orosz, japán, francia és német nyelvet támogatja, és egész seregnyi feloldható hajóval, a csapatba felvehető legendás parancsnokokkal, illetve meghódításra váró óceánokkal várja a játékosokat. A World of Warships: Legends a Wargaming második olyan játéka, amely konzolokon is megjelenik – a World of Tanks: Mercenaries csatáiban eddig már több mint 18 millió játékos vett részt.

A korai hozzáférésű kiadás játékosai PlayStationön és Xboxon öt különböző térképen csatázhatnak, HDR-támogatással, valamint három hajótípussal: rombolókkal, cirkálókkal és csatahajókkal.

A World of Warships: Legends nem pusztán a világszerte népszerű, ingyenesen játszható PC-játék konzolra átültetett verziója. Ez a játék az alapokról lett újjáépítve, hogy teljes mértékben kihasználhassa az otthoni játékkonzolok jelenlegi generációjának teljesítményét és képességeit. Gyorsabb és izgalmasabb harc, a parancsnokok többféle fejlesztési lehetősége, átalakított kezelőfelület, új, intuitív irányítás és csak konzolon elérhető tartalmak teszik olyan élménnyé a játék e verzióját, amely csak PlayStation®4- és Xbox One-konzolokon tapasztalható meg. Rendszeres frissítésekre és sok új tartalomra is lehet számítani a jövőben – később, a nyár folyamán japán hajók is elérhetővé válnak, illetve a játékosok teljes körűen ki fogják tudni használni a legendás parancsnokok képességeit, hatalmas repülőgép-anyahajókat irányíthatnak, új térképeken játszhatnak, valamint átélhetik a teljes 4K-támogatás fantasztikus élményét PlayStation®4 Prón és Xbox One X-en.

Translate »