Oldal kiválasztása

PlayON kabalafigura – névadó nyereményjáték AC3, FarCry 3 és GW2 nyereményekért

PlayON kabalafigura – névadó nyereményjáték AC3, FarCry 3 és GW2 nyereményekért

A PlayON nyereményjátékot hirdet, amiben a játékosok segítségét kérik egy hősies, megkapó név kitalálásában és a hozzáillő test megalkotásában kabalafigurájukhoz.

A feladat egyszerű: alkoss a logóban található fejhez egy testet szabadon választott technikával (kézi rajz, digitális képkészítés stb.). Segítségként innen letölthető a fej nagyfelbontású képe (nem kötelező használni). Tüntesd fel az általad megalkotott figurának választott nevet a képen, és töltsd fel azt a Facebook-oldalra az alábbi hivatkozás segítségével: www.facebook.com/PlayON.hu/app_419562734760894?ref=ts

Természetesen a jutalom sem marad el. A PlayON zsűrije által legjobbnak talált kép és név kombináció jutalma egy igen értékes és kereskedelmi forgalomban már nem kapható Guild Wars 2 gyűjtői kiadás. Lesz egy közönségdíjas alkotás is, amit a Facebookon leadott szavazatok alapján itélünk oda (szavazni szintén a Facebook-alkalmazás segítségével lehet), jutalma pedig egy Far Cry 3 relikviákból összeállított ajándékcsomag. Annak érdekében, hogy mindenkinek legyen nyerési esélye, sorsolás útján is születik egy nyertes, amely sorsoláson minden játékos részt vesz, aki legalább egy képet feltöltött az alkalmazás segítségével. A kisorsolt szerencsés játékos nyereménye egy Assassin’s Creed 3 nyereménycsomag.

Minimális képméret: 600*600 px; 72 dpi
A nyereményjáték időtartama: 2012. október 4. – 2012. október 21. (23:59)

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »