Oldal kiválasztása

Megérkezett az új Illumation-animáció, a Kacsalábon magyar nyelvű előzetese

Megérkezett az új Illumation-animáció, a Kacsalábon magyar nyelvű előzetese

Idén december 7-től vetítik a hazai mozik az Illumination legújabb animációs filmjét, melyben ezúttal nem a minyonok, hanem egy kacsacsalád játssza a főszerepet. Az alábbiakban láthatjátok a magyar szinkronos előzetesét.

A Mallard család kicsit besüppedt a posványba. Míg az apuka, Mack szeretné biztonságban tudni családját, és szívesen tapicskol örökre a New England-i tavukban, addig az anyuka, Pam fel szeretné rázni a dolgokat, és meg szeretné mutatni a nagyvilágot a gyerekeiknek, a tinisrác Daxnek és a kiskacsa Gwennek. Miután egy vándormadárcsalád leszáll a tavukra távoli helyekről szóló izgalmas mesékkel, Pam rábeszéli Macket, hogy vágjanak neki egy családi kirándulásnak New York City-n át a trópusi Jamaicába.

Amint Mallardék elindulnak télre délnek, a jól kifundált tervek hamar kisiklanak. Az élmény arra inspirálja őket, hogy szélesítsék látókörüket, nyitottak legyenek az új barátokra, és többet érjenek el, mint amit valaha is lehetségesnek hittek, miközben többet tudtak meg egymásról – és saját magukról – mint valaha is hitték.

Translate »