Oldal kiválasztása

MAX – 2024. júniusi ajánló

MAX – 2024. júniusi ajánló

A hónap legnagyobb premierje a Sárkányok háza (House of the Dragon, 06.17., az epizódok hetente érkeznek) 2. évada, amely ezúttal az II. Aegon Targaryen vezette Zöld Tanács (Green Council) és a Rhaenyra Targaryen vezette Fekete Tanács (Black Council) közti csatára és hatalmi harca fókuszál. Ebből a háborúból senki sem maradhat ki, mindenkinek választania kell, ki mellé áll…

Érkezik még a Fantasmas (06.08, hetente egy rész) amely  Julio Torres író, rendező és humorista fantasztikus, hatrészes meséje elveszett arany osztriga fülbevalójának kereséséről; a Reneszánsz fesztivál Texasban (Ren Faire, premier napján 2 rész, majd hetente egy új epizód) című 3 részes doksi, a Klara (06.11, összes epizód egyszerre elérhető) című lengyel vígjáték, amely egy 40 éves nő története és küzdelme a boldogságért, miután viszonyba bonyolódott egy házas férfival. 4. évaddal folytatódik Az elítélt (Skazana/The Convict, 06.11), premier napján 2 epizód, majd hetente egy rész), amiben a jogtalanul bebörtönzött bírónő bosszút akar állni azokon, akik rács mögé juttatták, miközben túl kell élnie az általa egykor elítélt nők között. Szintén elérhető lesz A védőügyvéd (Chylka/The Disappearence, 06.13., összes rész egyszerrre elérhető) című lengyel jogi dráma 3., 4. és 5. évada, amely Joanna Chylkáról, egy bátor és lázadó ügyvédről szól, akit semmi sem állíthat meg, hogy kiderítse az igazságot. 

A hónap végén egy különleges DC animációs sorozat érkezik. Az Öngyilkos osztag: Iszekai (Suicide Squad: Isekai, 06.27., a premier napján 3 epizód, majd hetente 1 új rész érkezik) című 10 részes animében a bűnözők uralta Gothamben Amanda Waller, az A.R.G.U.S. vezetője különleges feladatot ró az Öngyilkos osztagra: egy másik világba küldi őket egy speciális küldetésre. Ez a kardok és a mágia világa, ahol orkok tombolnak, és sárkányok uralják az eget.

Translate »