Oldal kiválasztása

Impact Winter – A tél közeleg

Impact Winter – A tél közeleg
8 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Namco Bandai újabb indie címet készül kiadni, az Impact Wintert. Kapott is egy előzetest és megtudtunk sok információt.

A Bandai Namco nem olyan rég mutatta be a Little Nightmarest ami egy nagyon ígéretes játék lesz. De nem állnak meg ennyinél, egy újabb érdekes címet jelentettek be, az Impact Wintert. Magát a fejlesztést a Mojo Bones végzi, már egy ideje készülőben van a játék és most, hogy a Namco felkarolta őket biztosak lehetünk, hogy el is készül az Impact Winter.

A játék története 2018. szeptember 5.-én kezdődik, amikor is aszteroida csapódik a Földbe, ezzel teljes sötétséget okozva, majd pedig beköszönt a végtelennek tűnő tél. A főszereplőnk Jacob Solomon aki próbálja túlélni a dermesztő hideget és a sötétből leselkedő veszélyesek, a segítője Ako-Light egy drón. Már minden veszni látszik, amikor egy rejtélyes rádióadást fognak, az üzenet pedig: 30 nap múlva érkezik a segítség.

Adva is van a feladatunk, túl kell élnünk 30 napot, mint sejthető nem lesz a legkönnyebb. Leginkább egy kaland/túlélő játék lesz, ahol más túlélőkkel össze kell dolgoznunk, naplókat gyűjthetünk, és abból tudhatjuk meg, hogy pontosan mi is történt és ki, hogyan élte meg az eseményeket.

A játék 2017 elején érkezik PC-re. További információkat és képeket a hivatalos oldalon találhattok.

Translate »