Oldal kiválasztása

Deliver Us Home – Kickstarter előzetes

Deliver Us Home – Kickstarter előzetes

A Deliver Us játékok következő felvonása megérkezett Kickstarterre, hogy a magányos sci-fi történetének következő fejezetét eljuttassa hozzánk. Az emberiség már régen kiürítette a Földet, helyén mára csak egy pusztaságot találunk. Főhősünk, a magányos asztronauta, az evakuáltak leszármazottja, akit könyörtelenül kiképeztek a bolygóközi utazásra, hogy megtalálja az emberiség új otthonát. Az űr végtelen ürességébe küldve a küldetés egyszerűen hangzik, lehet, hogy pont azért, mert van rá esély, hogy teljesítehetetlen.

Hosszú utazás után megérkezünk a kijelölt bolygóra. Az első lépés a saját túlélésünk és a környezet megismerése, ahová csöppentünk. A Deliver Us Home tele van titkokkal és lehetőségekkel mind a kijelölt bolygó, mind az azt körülvevő világűr felfedezésére. A saját felelősségünk mind az eszközeink elkészítése, mind a hozzájuk szükséges energiacellák biztosítása. Bár emberként egyedül leszünk, számos robot segítő és járműveink is rendelkezésünkre áll majd, könnyítve a vállunkon cipelt súlyt.

A fejlesztők ígéretei alapján a Deliver Us Home nehéz döntéseket tartalmaz majd, amelyeket nekünk kell majd meghozni, valamint olyan egyedi, kihívást jelentő pillanatokat és történeteket, melyekre kénytelenek leszünk felkészíteni a felszerelésünket. A Deliver Us Home világa számos rejtélyt rejt majd magában, amelyek csak felfedezésre várnak.

A Deliver Us Home Kickstarter kampánya Július 11-ig tart, ha felkeltette az érdeklődésed, a fenti linken keresztül lehetőséged van csatlakozni a játék közösségi finanszírozásához!

Translate »