Oldal kiválasztása

Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed King

Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed King
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A régi klasszikus Dragon Quest VIII visszatér, ráadásul hordozható formában, pár újdonsággal a tarsolyában.

A Dragon Quest VIII újjászületik Nintendo 3DS konzolokon, sok régi motoros ismerheti a sorozat e részét, ami elsőként jutott el Európába. Nem csak egy sima átíratott kapunk a játékról, hanem ki is egészítik valamint, itt-ott változások is bekövetkeznek, de haladjunk sorba.

A játék története: Az udvari bolond Dhoulmagus a Trodain Kastélyba látogatva ellopja a Király jogarát, majd annak erejével őméltóságát trollá, a lányát lóvá, a palota lakóit pedig növényekké változtatja. Támadása egyetlen túlélője egy palotaőr, aki megmenekült az átoktól és most eljött az ideje, hogy megmentse a királyságot, amire felesküdött. A jogar visszaszerzéséhez és Trodain régi fényének visszaállításához Hősünknek be kell utaznia számos vidéket, szövetségeseket gyűjteni maga köré és követni Dhoulmagus pusztításának nyomait.

Az egyszerűbb áttekinthetőség miatt, pontokba szedem, hogy mik is várnak majd ránk a játékba:

  • Teljesen szinkronizált átvezetők
  • Új történeti tartalmak, amik segítségével jobban megismerhetjük hősünket és Dhoulmagust
  • Ráadás mellékküldetések és új felfedezésre váró területek
  • Egy új alternatív befejezés
  • Gyors mentési pontok bevezetése, ha úton vagyunk és befejeznénk a játékot. nem kell templomot keresni (régi kiadásban ez funkcionált mentési pontnak)
  • A harcokat felgyorsíthatjuk

Fénykép készítési rendszer. Bármikor megállíthatjuk a játékot, hogy képet készíthessünk, és azt szerkeszthetjük, különleges pózokkal, matricákkal, szűrőkkel és karakterekkel. A képek SD kártyára mentődnek és azt bármikor megoszthatjuk StreetPass segítségével, minél több „likeot” érkezik a képre annál nagyobb eséllyel kapunk valamilyen tárgyat.

Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed King 2017. január 20-án érkezik Nintendo 3DS konzolokra.

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »