Oldal kiválasztása

HBO és HBO GO – őszi premierek

HBO és HBO GO – őszi premierek
8 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Ősszel se fogunk unatkozni, a HBO és HBO GO remek sorozatokkal vár majd mindenkit!

Friss sorozatokkal vár majd mindenkit az HBO és HBO GO, viszont lesznek visszatérő vendégek is, de lássuk mire számíthatunk!

A kenderfutár (High Maintenance)

A biciklis díler vezeti fel az őszi sorozatpremierek sorát, aki hétről hétre tartogat valami újat táskájában. Az ő ügyletein keresztül láthatjuk New York legkülönbözőbb embereit, akik ugyanattól az elosztótól, de mindannyian más és más ok miatt szerzik be az illegális élvezeti terméket. A vígjáték egyszer már megtalálta közönségét és nagy érdeklődésre tett szert websorozatként, amit a házaspár Katja Blichfeld és Ben Sinclair hétvégi szórakozásként készített a videomegosztó oldalakra. Szeptembertől ráncba szedve már az HBO képernyőin követhetitek.

Premier: szeptember 17. (szombat) 23:00 – HBO3

Az első epizód regisztráció nélkül megtekinthető az HBO GO-n.

Westworld

Azzal senki sem tud vitatkozni, hogy valamennyi premierünk közül mindannyian a Westworld indulását várjuk a legjobban. Talán Anthony Hopkins és Ed Harris neve együtt már önmagában elég ahhoz, hogy felkeltse érdeklődésünket, de igazán mégis annak a kalandparknak a megelevenedése indíthatja be fantáziánkat, amelyben cselekményünk játszódik: egy vadnyugati miliő valósághű androidokkal, akiknek fogalmuk sincs arról, hogy csak díszletei egy véres játéknak. De vajon kell-e félniük a park megálmodóinak attól, hogy teremtményeik egy napon öntudatra ébrednek?
 
A virtuális valóság történetét az egyik legsikeresebb producer, Christopher Nolan fiatalabb, hasonlóan tehetséges testvére, Jonathan Nolan rendezi és viszi képernyőre feleségével, Lisa Joy-jal. A zenei aláfestésért Hans Zimmer felfedezettje, Ramin Djawadi felel majd, aki a Trónok harca főcímzenéjével bizonyított már.
 
Premier: október 3. (hétfő) – 03:00; 20:00 – HBO
A sorozat az amerikai premierrel egy időben már az HBO GO-n is elérhető lesz.

Bizonytalan (Insecure)
 
Issa Rae azt tűzte ki célul, hogy görbe tükröt tart a társadalom felé, és megmutatja milyen is fekete nőként ismerkedni és érvényesülni fehérek között. A Bizonytalan szintén webes sorozatból nőtte ki magát, több mint húszmillió megtekintést tudhat magáénak, sőt a nézők közösségi finanszírozással járultak hozzá ahhoz, hogy újabb epizódok készülhessenek. Az HBO tetszését elnyert pilotepizódján Issa Rae már 2013-ban elkezdett dolgozni, októberben láthatjuk is mi sült ki belőle.
 
Premier: október 10. (hétfő) 21:35 – HBO
A sorozat az amerikai premierrel egy időben már az HBO GO-n is elérhető lesz.

Válás (Divorce)

Sarah Jessica Parker neve összeforrt a Szex és New York című sorozattal, amelyben a barátnőivel fáradhatatlanul a boldogságot kereső újságírónőt, Carrie Bradshaw-t alakította. Karakterét még azok is ismerik, akik nem pont az HBO csajos tartalmait preferálták. Új sorozatát azonban bátran nevezhetjük a „anti-Szex és New Yorknak” is. A színésznő most Thomas Haden Church oldalán tér vissza a képernyőre, hogy egy válás fájdalmas és tragikomikus helyzeteit hozzák el hétről hétre. Frances és Robert történetén keresztül láthatjuk milyen az, amikor kenyértörésre kerül a sor, és megmérettetik a felek tűrőképessége, a barátok lojalitása, az ügyvédek hozzáértése.

Premier: október 10. (hétfő) 21:00 – HBO
A sorozat az amerikai premierrel egy időben már az HBO GO-n is elérhető lesz.

Aranyélet II.

A hazai filmgyártás leglátványosabb képkockáit ígérik őszre az Aranyélet készítői. A második évadban a cselekmények magasabb fokozatba kapcsolnak, fordulatokban gazdag részek várnak ránk idén is. Az új epizódok előfutáraként érkezett vallomásvideókban felidézhettük, hogy a Miklósi család minden tagjának van oka félnie a záró epizódban érkező rendőrautótól, de novemberben végre az is kiderül, kinek kell elszenvednie a legtöbbet bűneiért.

Premier: november 6. (vasárnap) 20:00 – HBO
A sorozat a premierrel egy időben már az HBO GO-n is elérhető lesz.

Pusztaság (Pustina)

A cseh készítésű Pusztaság újabb bizonyítéka annak, hogy az HBO közép-európai sorozatai egyre nagyobb figyelmet érdemelnek, és kapnak is. A hatrészes alkotás az idei 51. Karlovy Vary-i Nemzetközi Filmfesztiválon mutatkozott be, egy jobb sorsra érdemes bányásztelepülés szociális és gazdasági kihívásait foglalja egy realista történetbe.

Premier: október 30.
A sorozat az premierrel egy időben már az HBO GO-n is elérhető lesz.

Translate »