Oldal kiválasztása

Watch Dogs 2 – Információk és videók

Watch Dogs 2 – Információk és videók
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Tegnap bemutatták hivatalosan is a Watch Dogs 2-t, megpróbáljuk összegezni amiket eddig megtudtunk.

A Watch Dogs 2 főszereplője Marcus lesz, aki egy profi hekker (ki lepődött meg?) aki San Franciscoban él. Az egész város megkapta a ctOS2.0-t ami előre kihozta, hogy főszereplőnk valamilyen bűntényt fog elkövetni, Marcus persze ezt nem veszi jó néven és innentől tönkre akarja tenni az egész hálózatot.

Maradjunk még egy kicsit Marcusnál. Az mellett, hogy profi hekker, a parkour sem áll messze tőle, így szabadon bejárhatjuk majd San Franciscot. Mindig tart magánál egy sokkolót és egy vezetékre kötött golyót, így ellenfeleinket nem kötelező megölni. Lesz lehetőségünk egy 3D nyomtató segítségével fegyvereinket tuningolni, dronet készíteni, de a játékban lesz egy jó barátunk, egy RC "autó" amivel képesek leszünk ajtókat kinyitni, szűk helyeken benézni és felderíteni. 

Innentől térjünk ki magára a játékra is. Egész San Franciscot megkapjuk játszótérnek, nem csak maga a város lesz, az ahol barangolhatunk, hanem környékén is így nagyobb területünk lesz, mint az első részben. Az már a videókban is látszik, hogy fiatalosabb, könnyedebb stílust kapunk. (Azt külön kiemelném, hogy színes az egész, nem a megszokott sötét depresszív.) Az autós részeket jelentősen átdolgozták, a meg hekkelhető dolgok száma is növekedik és, mint fentebb is írtam új játékszereket is kapunk a drone és RC autónk képében. A küldetéseket több féle módon megcsinálhatjuk, valamint szabadon válogathatunk közöttünk nem lesz lineáris.

A Ubisoft ismét jó marketinget csinál, viszont tudjuk, hogy mennyire fenntartásokkal kezeljük őket. Az első résznél is eljátszották ezt és láttuk mi lett a végeredmény, ha ezt megismétlik már szinte biztos, hogy a játékosok bizalma megszűnik irányukba.

De E3-on kapunk egy új Demo-t is a játékból. A megjelenés: 2016. november 15. Platformok: PC, PS4 és Xbox One.

Translate »