Oldal kiválasztása

Shadow Warrior 2 – 12 perc kaszabolás!

Shadow Warrior 2 – 12 perc kaszabolás!
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Kaptunk egy 12 perces gameplay videót a Shadow Warrior 2-ből, és egyszerűen imádjuk!

Személyszerint a Shadow Warrior első része egy igazán kellemes meglepetés volt minden tekintetben és imádtam minden percét. Amikor kiderült, hogy érkezik a folytatás, áldottam a készítők nevét és reménykedtem, hogy az elődhöz méltó játékot fognak készíteni. Egyre több videó kerül ki róla és a félelmeim kezdenek múlni. De az ömlengést be is fejezem, nézzük mit is kapunk.

Lo Wang visszatér, még nagyobb fegyver arzenállal, még ütősebb beszólásokkal és telibe…… nem foglalkozik, semmivel csak a pénzét kapja meg. A videóból kiderült, hogy kapunk ismét egy belső "démont" aki majd segíteni fog nekünk (Titkon remélem, hogy Hoji vissza fog köszöni valahogy mert a játék végére amikor megismerjük a történetét rettentően együtt tudott vele érezni az ember -NepTum) persze a konfliktusok is előfordulnak amiken jókat mosolyoghatunk.

A lineáris pályatervezés a múlté, minden küldetésnél kapunk egy térképet, amit szabadon bejárhatunk. A coop mód sem maradhat ki. Mindent megkapunk majd a folytatásban, amitől csak jobb lett és nagyon remélem is, hogy fognak vele élni a készítők!

Translate »