Oldal kiválasztása

John Romero visszatér! Blackroom bejelentés

John Romero visszatér! Blackroom bejelentés
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Már egy ideje tudni lehetett, hogy John Romero valamire készül. Ismét visszatér a nagyok közé és be is bejelentette a Blackroomot.

John Romero egy ideje csak telefonos illetve, közösségi oldalas játékokat csinálgatott, de úgy látta ideje visszatérnie, valami új FPS címmel. Ma végre be is jelentette valamint beszél is a készülő projektről.

A Blackroom egy olyan világba kalauzol el bennünket, ahol a VR már mindennapos, mindenki olyan életet élhet így amilyet szeretne, de hiba csúszik a gépezetbe és az úgynevezett Blackroomból furcsa lények "szabadulnak el" amik egyfajta glichek. Főszereplőnk egy tudós, aki nem érti mi is történik a Blackroomban egészen addig ameddig át nem éli ő is. De a történetről ennyit, a videóból még több részlet kiderül, inkább nézzük miket ígér Romero.

Fentebbi leírás alapján már sejthető, hogy kapunk story módot, de a multiplayer lesz az igazi élvezeti faktor és a Quake és Doom rajongók nagyon örülni fognak. Mert egy gyorsmenetű, izgalmas multiplayer élményt ígérnek. Minden pályát maga Romero rak össze, de szabadon lehet majd moddolni a játékot. Kapunk dedikált szervereket. Elég izgalmasnak hangzik ugye? Akkor jöhet a hidegzuhany, a játék HA elkészül csak 2018-ban fog megjelenni, de ahhoz, hogy ez sikerüljön, szükségük van RÁD, mert a kickstarter kampányon múlik minden.

Translate »