Oldal kiválasztása

The Walking Dead Glenn új karriere

The Walking Dead Glenn új karriere
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Most, hogy véget ért a 6. évada a The Walking Dead-nek és a cliffhangeres befejezést még ki sem tudtuk heverni, a lehetséges Negan első áldozata már is feltűnt másik szerepben!

Az utolsó rész legvégén Negan valakit a Rick-ék társaságából péppé vert, de a fene a cliffhangerbe, így nem tudni kit. A képregényt olvasók első és egyértelmű jelöltje Glenn, mert a képregényben őt verte szét Negan, de a sorozat már így is rengetegszer tért el a képregénytől így nem kizárt, hogy valaki egészen más lesz az áldozat. Majd ősszel kiderül…

Mi történik akkor ha Glenn halt meg és így Steven Yeun-nak új állás után kell néznie? Nagyon egyszerű a válasz, a jelek szerint beállhatna idol-nak a KPOP stílusban (koreai pop). Az alábbi klipben, ahol a híres idol J. Y. Park énekel, de részt vesz mellette Steven is, sőt mi több még Conan O’Brien is (hogy MIII???). Továbbá A Wonder Girls és a Twice lány bandák is szerepelnek a videóban.

Aki most találkozik először a stílussal, a koreai extrém kultúrával valószínűleg nagyot fog nézni, de náluk ez teljesen normális videó klip.

A képregény ellenére én reménykedem, hogy nem Glenn lesz, akitől búcsúzunk.
Szerintetek ki lehet a balszerencsés?

Translate »