Oldal kiválasztása

Star Wars: Rogue One – Megérkezett az előzetes!

Star Wars: Rogue One – Megérkezett az előzetes!
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Zsivány egyes előzetese alig néhány perce látott napvilágot. Az Erő legyen velünk, hogy kibírjuk azt a sok fölösleges hónapot a megjelenésig!

Az idén, december 15-én érkező alkotás a Sithek bosszúja és az Új Remény közötti időszakban játszódik, s nem másról, mint az első halálcsillag terveinek ellopásáról szól.

A film a kissé szedett-vedett Zsivány Egyes elnevezésű kommandós csoportról szól, első ránézésre a rendező Gareth Edwards pedig a megszokottól eltérő, igen sötét tónusú filmet hozott tető alá. De ne ítéljünk egy trailer alapján. A színészek között több nagy név is szerepel, Felicity Jones-tól kezdve Mads Mikelsenig sok ismert művész fogja tiszteletét tenni az új részben. 

Egyelőre nem tudni, hogy az ikonikus nagyok közül ki vagy mi fog feltűnni, R2-re és 3PO-ra egyelőre semmilyen utalást nem tett az előzetes, bár az utolsó másodpercekben mintha Darth Vader-t lehetett volna hallani. Számomra az egyik nagy kérdés a Jedi vonal kezelése lesz, kapnak-e szerepet a filmben, lesz-e akivel ott van az Erő vagy egy az egyben kiveszik az univerzum eme aspektusát. Decemberben kiderül. A pletykák szerint elképzelhető, hogy pár pillanatra Han Solo is betoppan egy jelenetre, Jabbáról is pletykáltak, illetve néhány ismertebb fejvadász visszatérte sincs kizárva, természetesen ezek továbbra is spekulációk, ne vegyük őket túl komolyan. 

Akárhogy is legyen, a film december 15-én jelenik meg, s szerencsére jó ideig el leszünk látva Star Wars filmekkel és sorozatokkal, az egyszeri gamer-nek már csak egy kívánsága lehet (na jó sok kívánsága): tisztességes Republic Commando 2, KOTOR 3, vagy bármi, erős történettel és atmoszférával megáldott, komolyan vett Star Wars játék. Mondjuk a Star Wars 1313.

Translate »