Oldal kiválasztása

The Division – fontos információk a megjelenésről

The Division – fontos információk a megjelenésről
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Amikor a világ egy rejtélyes vírusnak köszönhetően néhány nap alatt összeomlik, az emberiség sorsa csak néhány hétköznapi hős vállán nyugszik. Ha te is közéjük szeretnél tartozni, itt az idő, hogy csatlakozz a Divízióhoz!

Tom Clancy's The Division előrendelési lehetőségek:

  • A The Division PC-s dobozos kiadása – Konzolvilág – ár: 12 990 Ft, előrendelői ajándékokkal
  • A The Division PC-s digitális kiadása – Steam – ár: 60 EUR (kb. 18 000 Ft)

A Ubisoft legújabb sikergyanús alkotása Tom Clancy nagyszerű háborús kalandjain és konfliktusain alapul, de szuperhatalmak vagy hidegháborús konfliktusok helyett az emberiségnek most egy szörnyű és ismeretlen vírussal kell szembenéznie, amely éppen Fekete Pénteken bukkan fel az Egyesült Államok nagyvárosaiban, és mindössze néhány nap alatt megtizedeli a lakosságot. A járvány hatására az addigi demokratikus és gazdasági rendszer alapjaiban hullik szét, és a nagyvárosok utcáin fegyveres erők, szakadár alakulatok bukkannak fel annak érdekében, hogy minél nagyobb hatalmat tudjanak szerezni maguknak az óriási felfordulásban. Ebben a káoszban és zűrzavarban a józanul gondolkodó embereknek csak egyetlen reménysugaruk maradt, méghozzá a Strategic Homeland Division (SHD), avagy a Divízió képében, amelynek katonái azért küzdenek, hogy ismét visszaállítsák a régi rendet. A játék indítását követően mi is ehhez a speciális alakulathoz szegődünk, és miközben folyamatosan szorítjuk ki New York városából a veszélyes bűnbandákat, megpróbáljuk megtalálni azt a személyt, aki mindezért felelőssé tehető.

A The Division már a koncepció és a történet kapcsán sem tekinthető egy hagyományos és szimpla akciójátéknak, hiszen a vérre menő küzdelmek mellett a játékosoknak az életben maradásért is harcolniuk kell, folyamatosan kutatniuk a túlélők, a bajbajutottak, az utánpótlás, a lőszerek vagy éppen az ennivaló után. A Manhattan régiójába kalauzoló akciójáték egy óriási nyitott világot fest le előttünk, amelyet külső kameranézetből fedezhetünk fel. Az alkotás kapcsán a történet mellett a legnagyobb hangsúlyt a tűzharcok kapják majd, így a játékosok számtalan fegyverrel, gránáttal, robbanóanyaggal és egyéb kiegészítővel vehetik fel a kesztyűt a több frakcióba tömörült ellenséggel szemben. Az összecsapások során kihasználhatjuk majd a fedezékeket, fegyverfejlesztéseinket, valamint hősünk speciális skilljeit, de amivel a leginkább számolhatunk majd, az társaink segítsége lesz.

Hiába rendelkezik ugyanis egy nagyon összetett sztorival a The Division, és hiába szerezhetünk benne nagyszerű élményeket már egyjátékos módban is, a kampányt keresztül-kasul átszövi a multiplayer. Ennek köszönhetően, akárcsak egy MMO-ban, úgy itt is bármikor csatlakozhatunk majd más játékosokhoz, de létrehozhatjuk saját különítményünket, hovatovább kiválasztott barátainkkal vagy ismerőseinkkel is lehetőségünk lesz megküzdeni New York bűnbandáival, miközben nem csak az ütközetekből vehetjük ki a részünket, hanem akár a sztori újabb szintjeit is megismerhetjük egymás oldalán.

A The Division a fentieken túl egy egészen új szintre emeli majd a grafikát is, hiszen az óriási viharok, a nappalok és az éjszakák váltakozása, és maga a hatalmas, szabadon bejárható város minden apró részlete is olyan összképet fest le előttünk, amit korábban még talán soha és sehol nem tapasztalhattunk meg. Ennek a küllemnek ugyanakkor PC-n ára is lesz, így amennyiben legalább el szeretnénk indítani a játékot, ahhoz 6 GB memóriára, egy Intel Core i5-2400 3,1 GHz-es vagy egy AMD FX-6100 processzorra, 2 GB videomemóriára (a GeForce GTX 560 vagy az ATI Radeon HD 7770 2 GB GHz Edition már megfelelnek a célnak) és 40 GB szabad helyre lesz szükségünk a merevlemezünkön. Egy ilyen konfigurációval természetesen kell majd némi kompromisszumot kötnünk a grafikai megjelenés terén, így amennyiben teljes pompájában akarjuk élvezni a végeredményt – akár 4K felbontásban is –, ahhoz legalább 8 GB rendszermemória, egy Intel Core i7-3770 4-Core 3,4 GHz-es vagy egy AMD FX-8350 processzor, valamint 4 GB videomemória szükségeltetik majd.

Ha te is szeretnéd átélni az év egyik legjobban várt akciójátékát, semmiképpen se mulaszd el a The Divisiont!

Translate »