Oldal kiválasztása

HBO3 Kódolatlan hétvége

HBO3 Kódolatlan hétvége
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Március 21-től, azaz tegnaptól Európa szerte átalakult az HBO csatorna struktúrája, amelynek keretében az HBO Comedyt helyét átvette az HBO3.

Tavasszal megújul az HBO kínálata, így a régióban március 21-től az HBO és az HBO2 mellett már a HBO3 is várja a nézőket a képernyők elé. A húsvét hétvégéjén tartott kódolatlan napokon a legkiválóbb HBO-s saját gyártású sorozatokkal (köztük a Trónok harca teljes első évadával) mutatkozik be a nézők előtt az új csatorna, így március 26-án és 27-én azok is bepillantást nyerhetnek az HBO3 kínálatába, akik még nem rendelkeznek előfizetéssel.

Az HBO Comedy helyébe lépő HBO3 adásában március 21-től olyan nagysikerű sorozatoké lesz a főszerep, amelyek más csatornán nem, kizárólag az HBO kínálatában láthatók. A régi klasszikusok mellett, melyeket most már minden idők legkiválóbb szériái között emlegetnek, számos jelenlegi sikerszéria is itt talál otthonra, többek között a Trónok harca, a Bakelit, a Csajok, Az alelnök és az Szilícium-völgy is. Március 26-27-én ráadásul kódolatlanul élvezhetik az HBO3 nyújtotta élményt azok is, akik nem rendelkeznek HBO-előfizetéssel. A húsvét hétvégét a Trónok harca első évadának maratonjával indítjuk március 26-án 20:00-tól.

További információkért érdemes ellátogatni az HBO oldalára.

Translate »