Oldal kiválasztása

Az HBO Go az HBO-előfizetők számára ingyenesen elérhető

Az HBO Go az HBO-előfizetők számára ingyenesen elérhető
5 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Az HBO Go az HBO online videótára, amely lehetőséget kínál az HBO-előfizetőknek, hogy a több mint 2500 órányi tartalmat plusz költségek nélkül, on-demand rendszerben tekinthessék meg.

Elérhető bárhol, bármikor okostévén, táblagépen, okostelefonon és számítógépen is, továbbá támogatja az iOS, Android, Apple és Windows rendszereket is. A naponta frissülő, reklámoktól és megszakításoktól mentes szolgáltatás korlátlan hozzáférést biztosít hollywoodi mozifilmek (pl.: A galaxis őrzői, Förtelmes főnökök 2., Godzilla stb.), amerikai (pl.: Bakelit, Trónok harca, A sebész stb.) és magyar (Aranyélet, Terápia, Társas játék), saját gyártású sorozatok teljes évadaihoz; fesztiválnyertes dokumentumfilmekhez (pl.: Reményvasút, Káin gyermekei, Szerelempatak stb.) és koncertfilmekhez (pl.: U2 Innocence + Experience Tour 2015, Katy Perry: The Prismatic World Tour stb.).

Mostantól pedig az HBO Go szolgáltatás a DIGI kínálatában is külön díjazás nélkül elérhető amennyiben az előfizetők 2016. február 4. után újonnan, vagy megújítva a jelenlegi szerződésüket, hűségidő vállalásával szerződnek HBO Super Pak vagy Super MaxPak csomagra.

Hozzászólások

Translate »