Oldal kiválasztása

Kupolaváros [Szinkronizált videó és információk]

Kupolaváros [Szinkronizált videó és információk]
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Új videó érkezett a Kupolavárosból, ami alatt már felcsendülnek Petri Alanko dallamai is.

Sci-fi kalandozása egy eddig nem látott epizódját fedi fel a nagyközönség előtt az Overon Station – egy rövid hangulatvideóban mutatja be az elhagyott Kupolaváros prototípusát, elsőként a magyar közönségnek, magyar szinkronnal.

A három főhős – Ariel, Don és Lars hangját olyan színészek kölcsönzik, akik ismerősek lehetnek már a Twilight-szériából, illetve a Harry Potter filmekből; Csuha Bori, Szvetlov Balázs és Gacsal Ádám mind szívesen csatlakoztak a projekthez, és nagyon kíváncsiak a fiatalok további kalandjaira a Marson.

Ha mindez még nem lenne elég, jelen videóhoz már Petri Alanko is hozzájárult munkájával. A fantasztikus dallamokat kifejezetten ehhez a jelenethez komponálta a finn zeneszerző, aki az Alan Wake zenéjének megszokott színvonalát hozta ismét.

A Kupolavárosról

Egy száz éve elhagyott kupolavárosban járunk a Marson, ahol a három fiatal, Ariel, Don és Lars próbálja megfejteni különböző fejtörőket és logikai feladványokat, kutatja a város titkait és igyekszik megmenekülni. Az Unreal Engine 4-gyel hajtott belső nézetes történet-orientált kalandjáték Nemere István regénye alapján készül, és az akcióval szemben az izgalmas történetet és csavaros rejtvényeket helyezi előtérbe. Sci-fi kalandunk megjelenését PC-re tervezzük 2017 elején, de reményeink szerint ezt követi majd a PS4-es és Xbox-os kiadás is.  

Overon Station

2014 szeptemberében alakult az Overon Station Entertainment Studios, azzal a nem titkolt céllal, hogy olyan történetközpontú kalandjátékokat adjon ki, amelyekkel értékes szórakozást nyújthat minden korosztálynak. Kicsi, de rendkívül lelkes csapatunk nagy szakmai múlttal rendelkező tagokból áll.
Több tehetséges művésszel, zeneszerzővel és íróval együtt azon dolgozunk, hogy rendkívüli, de még kevéssé ismert történetekbe leheljünk életet a játékok segítségével

Translate »