Oldal kiválasztása

Ingyenes hosting játékfejlesztőknek és rajongói oldalaknak!

Ingyenes hosting játékfejlesztőknek és rajongói oldalaknak!
5 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Van egy jó ötleted, de nincs meg hozzá a technikai háttér? Saját játékot fejlesztesz, de nincs weblapod? A JATEKOK.hu most ingyenes hostinggal segít neked!

1997 óta létezik a JATEKOK.hu, így elmondhatjuk, hogy az évek (lassan évtizedek!) alatt rengeteg játékot, szoftvert és hardvert teszteltünk már, és megszámolhatatlan mennyiségű cikket tettünk közzé, ezzel is segítve a játékosokat a tudatos választásban.

Az évek során több tematikus oldalunk is indult (ilyen például a League of Legends Magyarország), és úgy tapasztaltuk, hogy óriási igény van a minőségi tartalomra és az acsarkodástól mentes, konstruktív hozzáállású emberekből verbuválódott közösségekre. Éppen ezért 2015-ben úgy döntöttünk, hogy szárnyaink alá vesszük azon kezdeményezéseket, amelyek a célkitűzéseinkkel összhangban vannak, és igyekszünk többek között ingyenes hostinggal támogatni minden olyan projektet, amelyben fantáziát látunk.

Amellett, hogy a legfejlettebb műszaki eszközökkel dolgozunk és folyamatosan nyomon követjük az innovációkat, lassan majdnem két évtizedes tapasztalatot szereztünk számos területen: legyen az újságírás, marketingtevékenység, játékhonosítás, szerverek biztonságos üzemeltetése vagy éppen rendezvényszervezés. Továbbá rengeteg hazai és külföldi szakmai szervezettel és üzleti partnerrel tartjuk napi szinten a kapcsolatot számos iparág területén (többek között játékfejlesztőkkel és -kiadókkal, hardverforgalmazókkal, PR-cégekkel, rendezvényszervezőkkel, kis- és nagykereskedésekkel).

Mindezt a tudást, tapasztalatot és kapcsolati tőkét szeretnénk minél jobban kamatoztatni, és ennek az egyik legjobb módja az, ha a közösség lelkes és elkötelezett tagjait is bevonjuk a folyamatokba, hiszen közös erővel hihetetlen dolgokra lehetünk képesek!

Mire vársz még? Ha van egy jó ötleted vagy projekted, jelentkezz!

Translate »