Oldal kiválasztása

Méretes frissítés érkezik a Splatoonhoz

Méretes frissítés érkezik a Splatoonhoz
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Augusztusban nagyobb frissítést kap a Splatoon. A frissítés sok-sok újdonságot hoz, és végre egy sokak által várt mód is bekerül a játékba.

A Splatoon augusztusi frissítése 6-án érkezik: két új móddal, új fegyvertípusokkal, megnövelt szinthatárral és több, mint 40 új felszereléssel.

Módok:

  • Squad Battle: Most már a véletlenszerű idegenek helyett barátainkkal is játszhatunk, a Ranked Battle szabályai szerint. Ráadásul a csapat változatlan marad, így mindig barátaink oldalán harcolhatunk.

  • Private Battle: Végre saját meccseket is indíthatunk! Mi határozzuk meg a játékmódot, pályát és a fegyvereket is. 2-8 játékos lehet a meccseken. A kalsszikus 1-1 vagy 4-4 mellet lesz lehetőségünk 1-2 és 1-4 játékokat is indítani.

Szinthatár emelésnél, az eddig 20-as helyett 50-es szint lesz a maximum. Ranked Battlenél az S valamint, S+ veszi át az eddig  A+ jelölést.

Fegyverek:

  • Slosher: egy vödörszerű fegyver, amivel nagy hatótávolságának köszönhetően könnyen befesthejük a területeket. De egy jó szögből akár a magasabb ponton, vagy a fal túloldalán lévő ellenfeleket is kiiktathatjuk.

  • Splatling: egy golyószórószerű fegyver, ami hihetetlen sebességgel ontja magából a festéket.

Természetesen ezeken túl is érkeznek felszerelések, és még mindig nincs vége az ingyenes frissítések sorozatának. A nyár folyamán és ősszel újabb pályák, fegyverek és a Rainmaker Ranked battle móddal fog bővülni a játék.

Hozzászólások

Translate »