Oldal kiválasztása

MondoCon 2015 nyár beharangozó

MondoCon 2015 nyár beharangozó
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Idén nyáron sem maradhat el a MondoCon, amire már nem is kell sokat várnunk, és a programok is szállingóznak.

Július 11-én ismét megrendezésre kerül a Nyári MondoCon a Hungexpón. Természetesen a színes és változatos programok sem maradhatnak el, és különlegesség ként a nagyszínpad ki költözik a szabadtérre. A szokásos MondoGames sem maradhat, így nem csak azok érezhetik jól magukat, akik a japán kultúráért rajonganának.

Ízelítő a programokból:
•    Nagy nyári Matsuri! A MondoCon az Imai teaházzal közösen Budapest szívében idézi fel a japán fesztiválok hangulatát.
•    Látványos cosplay (jelmez) verseny, több, mint kétszáz nevezővel, amely egyben Európa legrangosabb jelmezversenyének, az EuroCosplay-nek a regionális selejtezője.
•    Fellépnek, majd oktatást tartanak a népszerű Taiko Hungary Japándob Egyesület tagjai.
•    Magyarország legnépszerűbb League of Legends bajnokságának a döntője (közel száz csapat vágott neki a selejtezőknek) a MondoCon keretein belül kerül lebonyolításra – tucatnyi más izgalmas videojáték versennyel egyetemben (Mortal Kombat, Naruto, Hearthstone, Heroes of the Storm, stb).
•    A rendezvényen ismét fellép a Home Made Asia! A csapat műsorában a legismertebb koreai és japán dalok szólalnak fel, tánc- és énekprodukciók formájában.
•    Kerekasztal-beszélgetések és workshopok (kultúra, anime, sci-fi, fantasy, steampunk témákban)

Translate »