Oldal kiválasztása

Batman: Arkham Kinght – Season Pass

Batman: Arkham Kinght – Season Pass
9 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Batman: Arkham Knight sem menekülhet a DLC-k áradatától. A kicsit drága Season Pass bőséges tartalmat ad majd a játékhoz. De megéri az árát?

Már mind megszoktuk, hogy minden nagy cím kap egy season pass-t, ami sok-sok letölthető tartalommal látja el a játékot. Sok esetben tényleges tartalmi bővítéssel találkozunk, de van, amikor csak apróbb dolgokat hoz. Nézzük, a Batman Arkham Knight melyikbe fog tartozni? A választ sejthető: Az előbbi részbe.

Batgirl: A Matter of Family

Bizony, jól olvasható, Batgirl irányítható karakter lesz a játékban. Sokat nem tudni, hogy pontosan mit is takar a DLC. Annyi biztos, hogy az Arkham Knight történései előtt fog játszódni, de a vége felé már párhuzamosan fognak menni az események.

The Season of Infamy

Itt már Batmant fogjuk irányítani és a játék történetét egészíti ki. Gotham City-t megrohamozzák a szuper-gonosztevők és nekünk kell rendet tennünk. Új történeti részt, küldetéseket és játékmenetet kapunk.

Gotham City Stories

Ebben a DLC-ben Batman szövetségeseit alakítjuk, az ö szemszögükből élhetjük át az Akrham Knight eseményeit: hogyan kezdődött és mi történt utána?

Legendary Batmobiles with Themed Tracks

75 éve jelent meg az első Batman képregény és minden érának meg volt a maga Batmobilja, amiket most vezethetünk is. Ráadásul a játékban lesznek versenyek is, ahol bármelyik járgánnyal száguldozhatunk.

Crimefighter Challenge maps

Ezeket már megszokhattuk az eddigi Arkham játékok során. Különböző kihívásokat kell teljesítenünk Batmannel és szövetségeseivel, gyakran minnél rövidebb idő alatt.

Character Skins

Most már nem csak Batman kap különböző ruhákat, hanem Robin, Nightwing és Catwoman is, így téve egyedivé az egész játék hangulatát.

Nem maradt hátra más mint az ár: a bevett szokásokra számítva 40 dollár várhatóan nálunk 40 euró lesz, ami majdhogynem egy játék ára. Láthatjuk, hogy bőven hoz tartalmat, de kérdéses, hogy mennyire fogja megérni az egyszeri játékosnak.

Translate »