Oldal kiválasztása

Ark: Survival Evolved

Ark: Survival Evolved
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Egy újabb túlélő játék érkezik a Steamre, méghozzá Korai Hozzáférés formájában. A sok negatív élmény ellenére bizakodva figyelünk rá.

Már Dunát lehetne rekeszteni a túlélő játékokból, főleg azokból, amik a Steamen korai hozzáférés formájában jelentek meg. Az Ark: Survival Evolved is így érkezik, ráadásul túlélő cím lesz. De mivel különlegesebb ez, mint a többi?

A szokásos evést, ivást, gyűjtögetést, építkezést a dinoszauruszok fogják nehezíteni. Igen, ilyenre is láttunk már próbálkozást, aminek a vége csúfos bukás lett. Viszont amikor megnézzük a videót rájövünk, hogy erre a játékra oda kell figyelni. Már a látványra sem lehet panaszunk, mivel az Unreal Engine 4 fog gondoskodni a lenyűgöző és részlet gazdag világról.

A hangsúly a PVP részen lesz majd. Kérdés, hogy mennyire is képesek együttműködni a játékosok vagy a legtöbb hasonló alkotáshoz hasonlóan csak egymás levadászásáról fog szólni az egész. Ami még érdekesség, hogy a dinók befoghatóak lesznek és rajtuk utazhatunk. Már a videóban is láthatunk pár igazán egzotikus lényt, amin majd bejárhatjuk a játék világát.

De nem is szaporítom tovább a szót, mindenki nézze meg a játék kedvcsinálóját:

Az Ark: Survival Evolved első körben Steamre érkezik junius 2-án, ha sikeresnek bizonyul akkor Xbox Onera és PS4-re is ellátogat. Ha bővebb informáicók érdekelnek akkor steamen vagy a játék oldalán megtalálod.

Translate »