Oldal kiválasztása

Devil May Cry 4: Special Edition – Videó

Devil May Cry 4: Special Edition – Videó
9 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Devil May Cry 4: Special Editionben három új játszható karaktert kapunk. Trish és Vergil meg is kapták a videójukat amiben jobban megismerkedhetünk harci stílusukkal.

Nagy meglepetés volt a Capcom részéről, amikor a DmC felújított változata mellet bejelentette, hogy a Devil May Cry 4 is kap egy Special Edition kiadást. De mivel is lesz ez másabb, mint az eredeti játék? Kapunk három új játszható karaktert: Trish, Lady és meglepetésre Vergilt (Aki ismeri, az alapjátékot tudja, hogy miért furcsa ez.).

Még nem tudni, hogy pontosan mikor érkezik a játék viszont, már a háromból ketten kaptak saját videó, amiben megnézhetjük milyen harci stílust is képviselnek.

Vergil

Sejteni lehetett, hogy vele kezdik a sort. Vergilnek három közelharci fegyvere lesz, a lőfegyvereket nem szereti, így golyók helyett szellem kardokat idéz meg és azokkal nyársalja fel az ellenfeleit. Ezeknek a kardoknak sok felhasználási módjuk lesz, de ami igazán érdekes, hogy a DmC-ben megismert teleportálós képességét ide is behozzák, ezzel együtt a leggyorsabb karakter lesz a játékba.

Trish

Trish már az első rész óta jelen van a sorozatban és Dante legfőbb szövetségese. A Devil May Cry 2-ben irányítható karakter volt és most a Special Editionban ismét az. Különlegessége, hogy nem kell váltogatni a fegyverei között hanem kombókkal hozhatjuk elő őket. Nem retten vissza a közelharci fegyverektől, sem a lőfegyverektől. 

Translate »