Oldal kiválasztása

Game Day – Rendezvényajánló

Game Day – Rendezvényajánló
9 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Gamer rendezvényekből sosem elég, főleg ha minőségi és teli van érdekes programokkal, lehetőségekkel. A Game Day is egy ilyen lesz.

A Game Day egy friss gamer rendezvény lesz, ami minden platform rajongóit kívánja lefedni. Ráadásául különlegességekből sem lesz hiány, és érdekes programokból is lehet majd válogatni, de hogy mik várnak a látogatókra? Egyszerűbb, ha átnézzük az eddig kikerült információkat:

Ha van játékod, amit meguntál vagy végigjátszottál már rengetegszer, lehetőséged lesz eladni. Minden belépő megvásárlása feljogosít, hogy 10 db játékot magaddal vigyél és megpróbáld eladni. De akinek nagyon sok ilyen játéka van és van egy kis eladói vénája, akár asztalt is foglalhat.

Persze nem csak játékok, hanem konzolok, gamer PC-k, de még notebookok árusítására is van lehetőség.
A fő támogató az Xbox Hungary csoport, akik saját standdal lesznek jelen, ahol kipróbálható játékok mellett különféle programok várnak a kilátogatókra.

FORZA verseny sem maradhat el értékes nyereményekért. Csoport bemutató, infópult és interaktív fórum, ahol minden Xboxos kérdésetekre választ kaphattok tőlük.

Ezek mellett helyi bolt is lesz, ahol játékokat lehet majd vásárolni. Egész nap látványos előzeteseket láthattok a közeljövőben megjelenő játékokról!

Alapinformációk:

  • Időpont: 2015. 06. 27 10:00 – 20:00
  • Helyszín: 1097. Budapest, Könyves Kálmán Krt. 12-14. Lurdy ház 1. emelet 
  • Belépő: 1000 Ft

További információkat ITT találsz!

Translate »