Oldal kiválasztása

Disney Infinity 3.0

Disney Infinity 3.0
9 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Bejelentették a Disney Infinity 3.0-át, ami új karaktereket, kalandokat, valamint Toy Box-ot rejt magában, de egyéb bővítésekre és meglepetésekre is számíthatunk.

A Disney Infinity 3.0 legfőbb hozománya, hogy csatlakozik a Star Wars univerzum a már így is gazdagnak mondható Disney-t, Pixar-t és Marvel-t egyesítő játékvilághoz. Persze a Star Wars mellett egyéb újdonságok is jönnek. Lássuk, hogy mikre számíthatunk:

●    Három Star Wars Játékszett: egy az első három epizódot feldolgozó változat, egy az eredeti trilógia (IV-VI. epizód) idejéből, valamint egy, amely télen lesz csak elérhető, a Star Wars™: The Force Awakens™ eseményei alapján készített szett.
●    További két Játékszett, amelyek változatos játékmenetet és környezetet kínálnak: egy Disney•Pixar témájú a hamarosan megjelenő Agymanók című film alapján, valamint egy Marvel témájú, amelyben Hulkbuster Vasember, Ultron és egyéb Marvel karakterek jelennek meg.
●    Egy teljesen megújult Toy Box két új, többjátékos kiegészítő játékkal: Toy Box Speedway (versenyzős) és Toy Box Takeover (akció-kaland) 
●    További közkedvelt figurák a Walt Disney berkeiből, mint például Mickey és Minnie, Sam Flynn és Quorra a Tron: Örökségből, Mulan, Olaf és sokan mások.

A Star Wars kiegészítő két nagy részre bontható:
●    Star Wars: Twilight of the Republic – A jedik csúcspontja ez az időszak, a játékosok használhatják az Erőt és fénykard párbajokba is bocsátkozhatnak. A rajongók Ahsoka Tano, Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi, Yoda és Darth Maul mellett tökéletesíthetik harctudásukat.
●    Star Wars: Rise Against the Empire – Itt már a klasszikus trilógia kerül előtérbe. Galaxisokon átívelő kalandokba keveredhetünk, Luke Skywalkerrel, Leia hercegnővel, Han Soloval, Csubakkával és Darth Vaderrel. Lesz esélyünk X-szárnyú vadászgépeket, de magát az Ezeréves Sólymot is vezetni. Persze ikonikus bolygókra is lesz lehetőségünk ellátogatni, mint például a Tatuin, a Hoth vagy az Endor rendszer. Ezeken a helyeken küldetéseket is teljesíthetünk.

Az eddigiek alapján is látni, hogy a Disney Infinity 3.0 nagyon sok újdonságot hoz magával. További újítás, hogy bevezetésre kerül a 3-D Toy Box HUB, így a játékosok még szélesebb palettáról választhatnak élményeket.

Nem kell félni azoknak, akik már rendelkeznek a Disney Infinity 1.0 vagy 2.0-val. Minden figura és képesség-korong kompatibilis az új kiadással és a továbbfejlesztett Toy Boxxal. Ráadásul a képesség-korongok innentől négyes csomagban érkeznek, franchise-specifikusan.

A Disney Infinity 3.0-t az Avalanche Software fejleszti szoros együttműködésben a Ninja Theory, Sumo Digital, Studio Gobo és az United Front Gamessel. A játék az összes nagyobb platformra – beleértve az előző generáció konzoljait is – érkezik.

Translate »