Oldal kiválasztása

Megérkezett a The International 2015 Compendium

Megérkezett a The International 2015 Compendium
9 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Vészesen közeledik az idei világbajnokság, aminek előjeleként ma hajnalban megérkezett a compendium. Számos újítás található benne és rengeteg „sapka” 🙂

A minden évben megrendezésre kerülő The International-t az idén is a Seattle-i Keyarénában rendezik meg augusztus 3-8-ig. Mivel rengeteg adat kapcsolódik az eseményhez a Valve minden éven kiad egy virtuális könyvet, amiben könnyedén nyomon követketjük a meccsek és a csapatok állásait, azokat élőben vagy akár visszajátszás formájában megnézhessük.

Az adatok világbajnokság állásának követésén kívül másik szerepe is van a könyvnek, mégpedig a digitális jutalmak amik a tulajdonosoknak járnak. Ha aktívan játsszunk a játékkal, követjük a mérkőzéseket, megtippeljük a meccsek végeredményét, akkor folyamatosan a füzetünk szintjét növelhetjük. Természetesen ezt megtehetjük valós pénzből is, ami a nyeremény alapba vándorol majd. Az idén tovább fejlesztették a tavalyi rendszerüket és új lehetőségeket adnak füzetünk szintjének játékkal való szintezésére. Először is kibővítették a tippelési lehetőségeket: az összesítésben 3 oldalnyi tippet adhatunk le (elég magas pontokért). Egy teljesen új dolog is került be, még pedig a comendium challenge. Három kihívás vár ránk, amiket véletlenszerűen sorsol ki a rendszer számunkra. Például nekem az első hármas pakkom:

  1. Vigyél be 1000 sebzést hősökre 1 másodperc alatt
  2. Hajts végre egy double kill-t
  3. Healelj magadra és csapattársaidra összsen 3000-ret 

Ezen kihívások teljesítéséért érméket kapunk, amiket tárgyakra, vagy valamivel drágábban komplett hős szettekre válthatunk.

Ahogy már az előző évi ajándékok közt, így idén is megtalálhatjuk az Immortal ládát, amiben olyan tárgyak találhatóak, amiket csak ebből a ládából szerezhetünk meg és egyedi animációval (és még talán képesség effektekkel is) rendelkeznek. Most három féle ládát szerezhetünk be magunknak, amelyek tartalma egyelőre még ismeretlen, de az biztos, hogy a 3. láda ritka dropja egy Zeus immortal item! Ezekre a ládákra is vonatkozik a szabály, hogy addig nem kapsz még egyet egy tárgyból, ameddig az összes lehetséges jutalmat ki nem nyitottad. Ennek a gyűjtésére két lap található a könyvben. 

A füzet elérhető a játék boltjában 10€-ért. Természetesen nem csak kliensen belül, de a böngésződből is vásárolhatsz a Dota 2 storeból. Az könyv ezen a linken érhető el.

Végezetül, ahogyan azt már eddig megszokhattuk, most is van nyereményalap szerinti bónusz ajándék. Aki nem ismerné még ezt, ez annyit jelent, hogy minél nagyobb az eladásokból befolyó összeg, annál több bónusz ajándék lesz a compendium tulajdonosoknak.  

Mindenki kedvenc dataminere, Cyborgmatt az éven is vezeti a nyereményalap növekedésének változását egy táblázatban, amit ezen a linken érhettek el.

Translate »