Oldal kiválasztása

8. Farmerama képregény: Mindent a megrendelőért

8. Farmerama képregény: Mindent a megrendelőért
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A vásárlónak mindig igaza van! A 8. Farmerama képregényben magad is meglátod. Segíts az állatoknak teljesíteni a fontos ügyfél, Signore Gatto megrendeléseit!

Itt az ideje a következő nagy képregény-kalandnak! A nyolcadik történetben útnak indulhatsz és kiderítheted, hogyan működik belül a Gazdakör. Ez a farm életének központja, az egész FARMERAMA világból érkeznek ide megrendelők, hogy leadják kéréseiket.

Így tesz rendszeresen Signore Gatto is, az egyik legfontosabb ügyfeled, aki rengeteg érdekeltséggel rendelkezik különböző gyárakban és üzemekben. Segíts március 25-től 31-ig az állataidnak, hogy teljesíthessék a legdilisebb megrendeléseket is, amelyek között olyan gyöngyszemeket találsz, mint kocka-görögdinnye és álbajusz! De mindegy, hogy milyen különös kérésekkel áll elő az ügyfél – pontosan tudod a jó üzlet alapszabályát: a megrendelő elégedettsége a legfontosabb! Tehát gyürkőzz neki a munkának, mert Signore Gatto buksija tele van vadabbnál vadabb ötletekkel, és az állataid egyedül nem bírják a tempót!

Kezdődjék a FARMERAMA történetének következő fejezete, vesd bele magad a kalandokba március 25-től 31-ig és szerezd meg a farmtasztikus díjakat!

Translate »