Oldal kiválasztása

Forza Horizon 2 Top Gear autós csomag

Forza Horizon 2 Top Gear autós csomag
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Megérkezett a Forza Horizon 2 Top Gear autós csomag. és hogy miket is tartalmaz? Írásunkból megismerheted az új autókat.

Lexus RC F (2015)

Az RC F sokkal több, mint a GS szedán, mínusz pár ajtóval. Az autó elején javítottak a nyomtávon a GS-hez képest. Az IS kabrió középső rész merevségét örökölte meg az RC F. A hátsó részt az IS szedánból vették át. Ezeket összerakták, és a meghajtásról egy módosított szívómotoros, 5 literes V8-as gondoskodik, így az RC F egy félelmetes sportautó lett. Finoman dorombol a motor, de amint a gázra lépünk, egy igazi vadmacska lesz belőle. Az RC F biztosít minden komfortos igényt, de közben az aszfaltszaggatásra is képes.

Jaguar XJ220 (1993)

A Jaguar szuperautója semmi máshoz nem fogható. Az egyik fő inspirálója az autónak az XJ13 lehetett, de elődjéhez képest ezt az autót a kezdetektől fogva úgy tervezték, hogy a leggyorsabb legyen. Sikerült is elérniük ezt a dicsőséget, mert az autó képes volt 217 m/h-ra felgyorsulni. Az XJ220 fürgeségéről egy dupla turbós V6-os, 542 lóerős motor gondoskodik, és e mellé társul egy aerodinamikailag finomra hangolt kasztni, így nem is csoda, ha csak a kondenzcsíkját látod.

:galeria:

BMW M235I (2014)

A legújabb belépő a BMW M szériájába az M325i. Ez egy belépőszintű BMW, aminek a teljesítménye megközelíti az M3, vagy M4 szériákét. Kisebb a csomagolás, de a belseje akár a nagyoké. A vezetési élmény olyan, amire egy rajongó csak vágyhat. Több mint 300 lóerő gondoskodik az autó kellemes gyorsulásáról, de ehhez képest az irányíthatósága olyan, mintha egy kezes bárány lenne.

Lamborghini LM002 (1986)

Más néven a „Rambo Lambo”, a Lamborghini 002 úgy néz ki, mintha valamilyen katonai jármű lenne. Ha a kinézete nem is lett megnyerő, az már inkább kiemeli a tömegből, hogy ez egy nagy teljesítményű terepjáró. Acélcsöves váz, masszív hasmagasság, nagy teherbírású felfüggesztés, és a gumikat a Pirelli külön erre a modellre fejlesztette ki. A motortér hatalmas, itt találjuk a V12-est, ami élteti. Egy masszív 76 literes tankkal rendelkezik. Nyolc másodperc alatt van 100-on, és 120 m/h elérésére képes.

Ferrari 485 Speciale (2015)

A 485 Speciale az az autó, amelynél miközben a piros lámpától eljutsz a következőig, megáll a szíved, és újra is indul, annyira gyors. A kipufogó hangja zene az ember füleinek, és a szénszálas székek sosem fognak elengedi, ha egyszer beleültél. A Speciale tényleg egy különleges Ferrari lett: lefaragtak a súlyából, így teljesítménynövekedést értek el, még kezelhetőbb lett, és ezek összessége egy leírhatatlan vezetési élményt biztosít. A különlegessége továbbá, hogy semmilyen felesleges elemmel sem találkozunk az autón, a lehető legcsupaszabb Ferrari lett.

Ford Lotus Cortina (1966)

Az egyik első autó, amely a „versenyezz vasárnap, kocsikázz munkába hétfőn” stílusjegyben született meg. Ténylegesen erre is használták, hétvégeken kivitték a versenypályákra megjáratni, de a hétköznapokban szelíd autóként használták. A Cortina győzött rali- és túraautó-bajnokságokon is. Kevesebb mint 10 másodperc alatt gyorsult 100-ra, de még nagyobb sebességnél is könnyű kezelni, ez betudható könnyű tömegének. A kocsi gyorsulásáról egy 115 lóerős, 1,6 literes, 4 hengeres motor gondoskodik.

A csomag már elérhető 5 dolláros áron, de persze aki rendelkezik Forza Horizon 2 Car Pass-szal, ingyen megkapja.

Hozzászólások

Translate »