Oldal kiválasztása

Seafight – Calypso bosszúja

Seafight – Calypso bosszúja
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Győzd le Odysseust, Penelopét, Telemachost, a sziréneket és a hatalmas Calypsót! Töltsd meg a hajódat szívtörő lőszerrel, és bonts vitorlát február 12. és 26. között!

Odysseus legendás kalandjai során már évek óta járja a tengereket felesége, Penelope és szeretett fia, Telemachos nyomait kutatva. Csak az a gondolat élteti, hogy dacoljon a legnagyobb veszélyekkel is.
Itt az ideje, hogy véget vessünk ennek a nyálas, csöpögős drámának! Süllyeszd el Penelope hajóját arany lőszerrel, hogy Odysseus és Telemachos megjelenjenek az oldalán. Küldd őket is a tengerfenékre, mihelyt megközelítik Penelope süllyedő hajóját! Óvakodj a szirének halálos énekétől: a nem elég óvatos, balga kalózokat arra kárhoztatják, hogy céltalanul, eszüket vesztve bolyongjanak a tengereken. Törd össze ezt a giccses álmot és tégy pontot Odysseus örökös bolyongásának végére – Poszeidón éppúgy ki nem állhatja őt, így gazdagon meg fog jutalmazni!

Calypso, Odysseus egykori szerelme, szintén nem várat sokáig magára a harcban. Dühös csalódottságában csápjaival lecsap mindenre, ami vagy aki a közelébe merészkedik.
Töltsd meg a hajódat szívtörő lőszerrel és az „elveszett szerelem” akciótárggyal, hogy legyőzhesd ezeket a rettegett ellenfeleket! A tengeren emellett event ládákat is találsz, amelyek játékon belüli tárgyak és jutalmak egész garmadáját rejtik.

Hozzászólások

Translate »