Oldal kiválasztása

Antonia királynőnek hősökre van szüksége!

Antonia királynőnek hősökre van szüksége!
9 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Antonia királynő Kingshillbe hívja a legnagyszerűbb vitézeket, hogy elpusztítsák Dracania ősellenségeit! Harcolj a jó ügyért! A küzdelem 2015. január 1-től január 18-ig tart.

A nép úgy tartja, Dracania ősellenségeit nem lehet legyőzni. De az ellenállás egyre erősödik: Antonia királynő Kingshillbe hívja birodalma legnagyobb hőseit, hogy bebizonyítsák, az emberek tévednek. Még Hardy és Kendrick lovagok is bátor vitézeket gyűjtöttek a királyi városba, hogy ne csak Dracania, de Duria szörnyetegeit is megsemmisítsék! Cserébe a hősiesen küzdőket kitüntetésekkel jutalmazzák. Emelkedj ki a tömegből mint kiváló harcos, aki maga végzett az egyik ősi ellenséggel, vagy győzz le többet, akár mindet, és Dracania halhatatlan hősei közt tartanak majd számon!

A legendás Circus Monstrorumban, melynek arénáiban valaha az ősi istenek harcosai küzdöttek egymással, most TE szállhatsz szembe oly nagy nevekkel, mint Heredur király, Arachna, a harci pók, a gorgó M’Edusa vagy Bearach, a vadászat istennőjének harcosa. Mindegyikükért a Heredur figura egy-egy darabja jár – egy olyan társé, akinél különösebbet Dracania még sosem látott!

Győzd le a legyőzhetetleneket 2015. január 1. és 18. között, és vonulj be Dracania történelmébe mint a halhatatlan hősök egyike!

Translate »