Oldal kiválasztása

Szeretnél biztosan gamescom-jegyhez jutni az idei évben?

Szeretnél biztosan gamescom-jegyhez jutni az idei évben?
9 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Akkor olvass tovább! Mivel 2014-ben elfogyott szinte minden létező jegy, ezért a kiállítás szervezői egy új szisztémát dolgoztak ki azok számára, akik biztosan kilátogatnának az eseményre.

Aki nem szakmai jeggyel látogat ki az egyre népszerűbb gamescomra, annak az elmúlt években meg kellett küzdenie a látogatói rohammal, és a napijegyek elég hamar el is fogytak. A 2015-ben augusztus 6. és 9. között megrendezett eseményen nagyobb eséllyel juthat jegyhez az, aki feliratkozik a hírlevélre, ugyanis nyereménysorsolás keretein belül napijegyet szerezhet a szakmai, nulladik napra is.

A hírlevél előfizetői ráadásul a hivatalos értékesítés megkezdése előtt vásárolhatnak maguknak napijegyet. Ehhez és a játékban való részvételhez nem kell mást tenni, csak január 19-ig regisztrálni.

Talán mondanom sem kell, hogy a szakmai napon való részvétel óriási előnyt jelent mindenki számára, hiszen ilyenkor a publikus részen alig lézengenek emberek, így sorban állás nélkül minden kipróbálható, hiszen a szakmai közönség a nyilvánosság elől elzárt üzleti területen tartózkodik, és csupán néhány sajtóssal és a standok személyzetével lehet találkozni az óriási, ürességtől kongó terekben.

Translate »