Oldal kiválasztása

Farmerama 5. születésnapi esemény

Farmerama 5. születésnapi esemény
8 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A FARMERAMA az ötödik szülinapját ünnepli – ez a szülinap nagy durranás lesz! Ne maradj le a felejthetetlen eseményről, bulizz együtt a legnagyobb sztárokkal!

Hamarosan itt a FARMERAMA ötödik születésnapja! Már csak a vendéglista tűnik egy kissé soványnak. Az olyan nagy sztárok, mint Tapsylin Ugroe, Elvisz Prézli vagy Csokifül nagy örömmel jönnek erre a partira is, azonban még úton vannak. Addig is segíts az állataidnak január 26-tól február 1-ig olyan igazi bulihangulatot teremteni a farmon, amilyentől a híres vendégek azonnal táncra perdülnek!

Okosfüles, a zseni tudósnyúl kifundált egy tervet, hogy a hiányzó sztárok időben megérkezzenek a FARMERAMA ötödik születésnapjára. Teleportáló készülékével bárkit oda tud hozni a farmra egy szempillantás alatt! Csak arra kell figyelni, hogy a készülék minden alkalommal precízen legyen kalibrálva. Segíts Okosfülesnek összegyűjteni az ehhez szükséges tárgyakat!

Látogass el január 26-tól február 1-ig a farmodra, támogasd Okosfülest, hogy meg tudja szervezni az eddigi legnagyobb szülinapi bulit, amelyre még bizonyosan sokáig emlékezni fognak!

Translate »