Készen állsz rá, hogy megküzdj a kegyetlen jégfarkasokkal? Vár a Pirate Storm téli eventje: négy hét tele izgalmas tengeri csatákkal és értékes zsákmányokkal!

A tél kegyetlen, jeges lehelete söpör végig a vidéken és jégsivataggá változtatja a tengereket. De ne aggódj, a Pirate Storm forró és heves tengeri csatái hamarosan elűzik a téli hideget! Négy hétig a legénységeddel és a jól felszerelt hajóddal nekivághatsz a tengereknek és különleges event térképek kihívásait teljesítheted, amelyeken számtalan új sziget vár meghódításra. Az új területeket azonban – természetesen – nem lehet csak úgy minden további nélkül meghódítani. Ezek a szigetek kivételesek, nem adják meg magukat harc nélkül! Kérd a klánod támogatását és meglátod, mi mindent érhetek el csapatmunkával és jó szervezéssel!

Vagy Te és a csapatod még merészebb kihívásra vágytok? A különösen kalandvágyó kapitányok megcélozhatják a messzi jégvilág befagyott tundráit is és hadat üzenhetnek a legendás jégfarkasoknak. Minél bátrabb a kapitány, annál gazdagabb a jutalom! A legnagyobb hősök még a Blizzard event hajót is megszerezhetik, amely méltán viseli ezt a büszke nevet.

A kapitányok és a jégfarkasok
Gyakran hallani egy rég elveszett expedíció legendáját. Négy bátor kapitány egykor a szürke és kietlen jégvilág felé vette útját. Ez a történet nem csupán mese, ezt elhiheted. A jég fogságba ejtette az expedíciót, mielőtt még a kapitányok kievickélhettek volna a veszély karmaiból. De a történet itt még nem ér véget. A négy kapitány az örök hó birodalmában tévelygett, amikor beköszöntött az éjszaka. Ordítás és üvöltés törte meg az addigi kísérteties csendet. A legénység és a kapitányok idegei pattanásig feszültek. Az ordítás aztán alakot öltött, amelynek a megpillantásakor megfagyott ereikben a vér. A kalózok bátran harcoltak az óriás farkasok ellen a fedélzeten, de nem sok esélyük volt. Legyőzték őket az utolsó emberig. Egyikük sem nyugodhat viszont békésen a másvilágon. Megmarták őket, ezzel megpecsételődött a sorsuk. Az egykor oly bátor kalózok ma szörnyű bestiákként térnek vissza, pont olyanok, mint a legyőzőik…

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás