Oldal kiválasztása

Androidra is megjelent a The Shadow Sun

Androidra is megjelent a The Shadow Sun
8 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Androidra is megérkezett az az RPG, amihez még a BioWare-nek is köze van. De vajon mire számíthatunk a The Shadow Sun betöltése után?

A The Shadow Sun elérhető már Androidra is, és nagyon sok finomításon esett át a játék, így érdemes lehet elgondolkozni a beszerzésén. De mi is pontosan a The Shadow Sun?

Egy komoly tartalommal bíró fantasy-RPG, közel 10 órás játékidővel, ami egy telefonos játék esetében nem kis teljesítménynek mondható. A rajongókra hallgatva a kamerakezelést teljesen újra gondolták, most már sokkal kényelmesebb és jobban működik.

70 egyedi területen barangolhatunk, és 200 különböző tárgyat gyűjthetünk be, ősi kincseket, valamint rejtett helyeket fedezhetünk fel, ezek segítségével pedig felkészülhetünk az előttünk álló harcokra. Fő karakterünket teljesen egyedileg alakíthatjuk, de társaink is lesznek a játék során, akik majd a segítségünkre lesznek. Ellenfeleink legyőzésére 30-féle támadás, varázslat, valamint képesség áll rendelkezésünkre. A játék látványáról a Unity Engine gondoskodik, így ezen a téren biztosan nem lehet okunk a panaszra.

A játék ára: 1083 Ft, és a Google Play kínálatában vásárolható meg.

Translate »