Oldal kiválasztása

PlayIT 2014 ősz – Veletech (hardver, tuning, modding)

PlayIT 2014 ősz – Veletech (hardver, tuning, modding)
10 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Veletech is rengeteg érdekességgel készül a PlayIT-re, így érdemes lesz majd őket is felkeresni a „C” csarnokban.

Programok:

  • Workshop színpad: a Veletech legújabb kezdeményezése azoknak elsősorban azoknak a fiataloknak szól, akiket nem csak a játék- vagy a telekommunikációs ipar termékei érdekelnek, hanem a mögöttes dolgok is, esetleg pályaválasztás előtt állnak, de bizonytalanok. A kiállításon lehetőség nyílik csoportosan beszélgetni olyan emberekkel, akik ezeken a területeken már letettek valamit az asztalra. A beszélgetőpartnerek között mindenki által ismert gamer újságíró, játékfejlesztő, cégvezető, marketinges szakember, fizetett e-sportoló és sok más (el)ismert személyiség is lesz, akiktől bátran lehet kérdezni.
  • Modding kiállítás: a korábbi hazai és külföldi versenyek helyezettjei és látványos átalakított számítógépeik kerülnek kiállításra, ahol lehetőség nyílik megtudni az alkotóktól a számítógépmoddolás műhelytitkait.
  • Mobilmementók telefonkiállítás: három magángyűjtő kollekciójából állt össze az ország legnagyobb retró telefon kiállítása, ahol nem csak tökéletes állapotú, régebbi készülékeket, hanem meg sem jelent ritkaságokat és egyéb kincseket is lehet látni. A kiállítás segítségével könnyen meg lehet érteni a telekommunikációs iparág fejlődését, a gyűjtemény tulajdonosai pedig nem csak, hogy bárkivel szívesen nosztalgiáznak a Nokia csillogásán, hanem bármilyen technikai kérdésre is válaszolnak.
  • H.A.C.K. workshop: a budapesti csapat elektronikai workshop keretében mutatja meg a látogatóknak (akik maguk is aktív résztvevői lehetnek az alkotó bütykölésnek), hogyan készíthet magának bárki áramköröket vagy akár 3D nyomtatót.
  • Autó- és repülőgép-szimulátor: a tökéletes virtuális vezetési élmény átélése a legújabb technológiával, az Oculus Rifttel.
  • Tuningshow: látványos csúcsdöntési kísérlet folyékony nitrogénnel, a gigahertzek és a teljesítmény bűvöletében.
Translate »