Oldal kiválasztása

Új, mechanikus gamerbillentyűzet a Logitechtől

Új, mechanikus gamerbillentyűzet a Logitechtől

A Logitech bemutatta a G910 Orion Spark billentyűzetét, ami az új Logitech Romer-G mechanikai kapcsolókkal kerül forgalomba. Ezek 25%-kal gyorsabbak bármely más mechanikus kapcsolónál, tartósabbak, és intelligens megvilágítással működnek.

„Ez a billentyűzet mérnökeink hosszú évekig tartó, kitartó fejlesztői munkájának eredménye, amelynek az volt a célja, hogy a játékosoktól és az eSport atlétáktól jövő visszajelzésekre támaszkodva megalkossuk a következő generációs mechanikai billentyűket – nyilatkozta Vincent Tucker, a Logitech játékosrészlegének vezetője. – Csapatunktól azt várták el, hogy kifejlesszen egy olyan billentyűzetet, ami valóban javítja a játékélményt, és az Orion Sparkkal ez sikerült is.”

Gyors, rugalmas és tartós: Romer-G mechanikus kapcsolók

Az Orion Spark az új, egyedi Romer-G mechanikus kapcsolókkal van felszerelve, amelyek eddig semmilyen más billentyűzetben nem voltak megtalálhatók. A 1,5 mm-es vezérlési pont révén a Romer-G kapcsolók a hasonló mechanikus kapcsolókhoz képest 25 százalékkal hamarabb érzékelik a gombok lenyomását. 70 millió leütésen keresztül tesztelve a billentyűzet csaknem 40%-kal tovább bírja, mint társai, és jobban ellenáll az intenzív játék során fellépő kopásnak is.

Intelligens RGB-megvilágítás

Az Orion Spark minden egyes billentyűjének megvilágítása egyenként változtatható, színeket egy 16,8 millió variánst tartalmazó palettáról választhatunk. A kulcsfontosságú gombok beszínezésével az különböző parancsok jobban követhetővé válnak, illetve a világítás az egyes beállításokhoz, valamint akár a játékokhoz is hozzáigazítható.

A világítás a kapcsolók közepén kapott helyet, s a precíziós optikának köszönhetően a billentyűkön megjelenő betűk egyenletesen fényesek.

Kilenc programozható gomb

Kedvenc játékaink a kilenc külön programozható G-billentyű segítségével is testre szabhatók, hiszen a játékvezérlések és makrók hozzárendelése révén az összetett parancsok is könnyen és gyorsan kivitelezhetővé válnak. A maximális kényelem érdekében az Orion Spark 27 különböző parancsot képes tárolni 3 profilba különítve, amelyek beállítása könnyedén megoldható a Logitech Gaming Software futtatásával.

Árak és elérhetőség

Az Orion Spark várhatóan november elején jelenik meg az Amerika Egyesült Államokban és Európában. Ajánlott kiskereskedelmi ára 179,99 euró. 

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »