A Magic to Master készítői egy elég nagy fejlesztéssel bővítették a játékot, aminek a Battleground (csatatér) nevet adták. Most a játékosokon a sor, hogy kipróbálják a PvE és PvP tartalmak közötti átjárást, és a bétateszt során visszajelzéseket adjanak.

Az ígéretek szerint ma estétől elérhetővé válik a Magic To Master új fejlesztése, a Battleground bétaverziója. A Battleground egy új PvP-s pályacsoport, ahol harci és taktikai képességeidet használva vehetsz részt izgalmas csatákban. Ha nem szereted a küldetéseket, nem vonz a mobokkal vívott harc, akár már az első perctől is választhatod a PvP-irányú fejlődést, hiszen nemcsak harci pontokat (kitüntetéseket), hanem jutalmul aranyat és tapasztalati pontot is kapsz. 

A különböző csatákba jelentkezhetsz egyénileg vagy csoportban. A véletlenszerűen, de az erőviszonyok figyelembe vételével összeállított csapatok feladattól függően kaszabolhatják egymást, őrizhetnek stratégiai pontokat, vagy éppen birtokolhatnak erőkristályokat.

Ha éppen nem szeretnél részt venni a csatározásokban, arra is van lehetőség, hogy megfigyelőként nézd más játékosok küzdelmét!

Az új játékmódról további információkat a hamarosan megjelenő tesztünkben is olvashattok!

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás