Oldal kiválasztása

Az Xbox One magyarországi premierjének részletei

Az Xbox One magyarországi premierjének részletei
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Örömmel jelentjük be, hogy az Xbox1 2014. szeptember 5-től kapható Magyarországon, kinectes vagy a nélküli változatban. Árakat még nem tudunk, de számos alapvető infó már nyilvánosságra került!

Elsőként is jó tudni, hogy minden Xbox1 kit tartalmaz majd egy Xbox1 konzolt is – amely 500 GB-os merevlemezzel, Blu-ray lejátszóval és beépített Wi-Fi-vel rendelkezik –, egy Xbox1 vezeték nélküli távirányítót, továbbá jár hozzá 14 nap ingyenes Xbox Live Gold tagság az újonnan csatlakozók számára.

A következő funkciók lesznek elérhetők Magyarországon:

  • Játékfelvétel feltöltése. Ennek segítségével rögzíteni lehet a játék legizgalmasabb jeleneteit, majd az Upload Studióval könnyedén szerkeszthetjük és megoszthatjuk a felvételt. A játék utolsó 30 másodpercét lehet rögzíteni, majd klip formájában megosztani.
  • Alkalmazások. Az Xbox1 számára készült Skype-alkalmazással HD minőségű videohívásokat lehet kezdeményezni a tévén keresztül, mi több – most először – már videokonferencia-beszélgetéseket is lehet majd bonyolítani a tévé képernyőjén. A készülékkel az Internet Explorer böngésző és a OneDrive is elérhetővé válik a nappali foteljének kényelméből. Ezek zökkenőmentesen együttműködnek a játékokkal és a tévével olyan alkalmazásokon keresztül, mint a Twitch és a Machinima.
  • Tévéműsor Xbox One konzolon. A kábeltévés vagy műholdas adás élőben nézhető az Xbox1 készüléken keresztül a HDMI-kapcsolatnak köszönhetően.
  • Xbox Live-frissítések. Nemcsak az Xbox Live Gold tagsággal rendelkezők, hanem az Xbox1-felhasználók is folyamatosan értesülhetnek az Xbox Live legaktuálisabb frissítéseiről, így hozzájuthatnak a szórakoztató és multimédiás alkalmazásokhoz.

Hamarosan további információkkal jelentkezünk a megjelenő játékokról, az előrendelés mikéntjéről, valamint közöljük a játékok és szórakoztató alkalmazások teljes listáját. Addig is jegyezzétek fel a naptárba a szeptember 5-ét!

Hozzászólások

Translate »