Oldal kiválasztása

The Evil Within megjelenési dátum

The Evil Within megjelenési dátum
8 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Shinji Mikami és csapata még egy kis időt kértek, hogy finomhangolhassák és tökéletesre csiszolhassák játékukat, hogy a végeredmény egy olyan kifinomult, ugyanakkor rémisztő, letisztult túlélő-horror legyen, mint amilyet eredetileg is megálmodtak.

Bejelentették, hogy a The Evil Within Európában október 24-én jelenik meg, ráadásul Magyarországon a The Evil Within-előrendelők a „The Fighting Chance Pack” csomaghoz juthatnak hozzá, amely a játékosokat egy maroknyi tárggyal látja el, melyek segítségével a halál fagyos ölelését néhány pillanattal hosszabb ideig elkerülhetik.

A „The Fighting Chance Pack” a következőket tartalmazza:

  • Orvosi csomag (Medical Kit) – Létfontosságú egészségügyi eszköz, mely lehetővé teszi Sebastian számára, hogy tovább harcoljon.
  • Zöld zselé (Green Gel) – Segítségével fejleszthetőek Sebastian képességei.
  • Duplacsövű sörétes puska, három tölténnyel (Double Barrel Shotgun and Three Shells) – A hagyományos shotgun nagyobb és félelmetesebb változata, mely kihúz a szorult helyzetekből, amikor több ellenfél támad rád.
  • Egy gyújtó gyötrelem lövedék (An Incendiary Agony Bolt) – Mely a közelben tartózkodó ellenségekre pusztító szikraesőt bocsát.
  • Egy mérgező gyötrelem lövedék (A Poison Agony Bolt) – Magához csalja és megmérgezi az ellenfeleket, így Sebastiannak időt nyer a meneküléshez.

A The Evil Within Microsoft Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3, valamint PC platformra készül.

Translate »