Oldal kiválasztása

Még idén érkezhet a Batman: Arkham Knight

Még idén érkezhet a Batman: Arkham Knight
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Multiplayer nem lesz, viszont kizárólag következő generációs konzolokra és PC-re jelenik meg Batman legújabb kalandja. Epikus videoelőzetes a hírben!

A Rocksteady utolsó Batman-tematikájú alkotását kaphatjuk kézhez 2014 második felében, amely után a fejlesztők valami teljesen más játék készítésébe fognak belevágni. Az Arkham Knight címre hallgató epizód kizárólag az új generációs konzolokra lesz elérhető, illetve PC-re. A döntés hátterében az áll, hogy a Rocksteady fejlesztői úgy érzik, amikor egy játékot egyszerre két konzolgenerációra készítenek el, annak mindig érezhető negatív hatása van a végeredményre, így inkább a maximumot hozzák ki az új játékból. Egy epikus előzetes már most elérhetővé vált, amit az alábbiakban megtekinthettek:

A pletykák szerint a játék október 14-én lát majd napvilágot, és az előrendelők Harley Quinnel is játszhatnak majd.

A játékban egyáltalán nem lesz multiplayer, viszont a készítők szerint annál jobban tudnak majd az egyjátékosos játékélményre koncentrálni, és szerintük nem is fog hiányozni majd a többjátékosos mód. Reméljük, igazuk lesz, és egy újabb epikus Batman-történettel játszhatunk majd.

Hozzászólások

Translate »