Oldal kiválasztása

Killzone Shadow Fall: túl a 2 millión

Killzone Shadow Fall: túl a 2 millión
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Amár 2,1 millió példányban eladott játék elsöprő sikere többek között a PS4 platform megjelenésének és rohamos elterjedésének köszönhető.

Az ősszel megjelent, és kizárólag a PlayStation legújabb platformján elérhető Killzone Shadow Fall játék értékesítése 2014. január 15-én elérte a 2,1 millió eladott példányszámot. A díjnyertes Killzone-sorozat legújabb része ügyesen aknázza ki a PlayStation 4 forradalmian új lehetőségeit, és ezzel kivívta a játékosok őszinte elismerését.
 
„Az elképesztő sikert a játékot fejlesztő hollandiai Guerilla Games csapat nagyszerű kreatív megoldásainak köszönhetjük, amely élt a Sony fejlesztései által nyújtott lehetőségekkel” – nyilatkozta Shuhei Yoshida, a Sony Computer Entertainment elnöke.

A kizárólag PlayStation platformokra tervezett Killzone-sorozat legújabb része körülbelül 30 évvel a korábbi Killzone-játék után kezdődik. A játék színhelye a Vekta és Helghan konfliktus határán fekvő Vekta City, amelyet egy nagy biztonsági fal szel ketté, így elkülönítve a vektai és a helghast lakosságot. A főszereplő, Lucas Kellan egy elit katona, a Vekta kormány hírszerző tisztje, akinek számtalan kihívással kell szembenéznie annak érdekében, hogy megakadályozza a Black Hand terroristacsoportot a bolygó elpusztításában. 

A Guerrilla Games fejlesztői a játék európai és észak-amerikai megjelenését követően is tovább dolgoznak a frissítéseken, leginkább az egy- és többjátékos mód támogatásán. Készülőben van egy multiplayer kiegészítő csomag extra funkciókkal, valamint a Killzone-közösségnek szánt két ingyenes multiplayer térkép is. A kiadás időpontját hamarosan bejelentik.

Translate »