Oldal kiválasztása

Super League Football: focis flipperasztal a Zen Studiostól

Super League Football: focis flipperasztal a Zen Studiostól
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Zen Studios úgy tűnik, megint zseniális alkotást készül kiadni, hiszen a futball világát ültették át egy flipperasztalba, méghozzá a tőlük megszokott színvonalas tálalásban.

A Super League Football nem csak azért zseniális ötlet, hiszen a focilabda ugyanolyan kerek, mint a flippergolyó, de amiatt is, mert a folyamatos kommentálásnak, valamint a játékosok által választható, önálló skinekkel, szurkolói énekekkel, kabalafigurákkal és a sztárok képeivel rendelkező csapatoknak köszönhetően maximális beleélést biztosít a focirajongóknak. A játék során a következő népszerű klubok közül választhatunk: Arsenal, Liverpool FC, FC Barcelona, Real Madrid C.F., A.C. Milan, Juventus Football Club és A.S. Roma.

A készítők szeme előtt a World Cup Soccer (Midway, 1994) elnevezésű flipperasztal lebegett a Super League Football készítése során, és éppen ezért magasra tették a lécet a modernizált verzió elkészítésekor. A klubok közül választani nem tudó, vagy másnak szurkoló játékosok számára pedig adott a lehetőség, hogy a Zen Studios F.C. csapatát válasszák, és velük mutassák meg, mit tudnak a focipályán.

A Super League Football Xbox LIVE Arcade, Steam és Windows 8, PlayStation 4 és PlayStation 3, PS Vita, Apple App Store, Google Play, Kindle HD és Mac App Store változatban válik elérhetővé az egyes platformoknak megfelelő keretrendszerben. Továbbá különálló alkalmazásként is megvásárolható lesz az Apple App Store és a Google Play kínálatában.

Translate »