Oldal kiválasztása

Mától hivatalosan is kapható itthon a PlayStation 4

Mától hivatalosan is kapható itthon a PlayStation 4
10 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Az Allee bevásárlóközpontban tartotta a Sony a hivatalos launch partyt, ahol két órán át szórakoztatták a türelmesen várakozó játékosokat, majd éjféltől megkezdődött az értékesítés.

Talán kevesen tudják, de a hazai premier megelőzi a japánokét, ami nem kis szó, ha figyelembe vesszük, hogy kis késéssel olyan országokkal együtt kezdtük meg a forgalmazást, mint Ausztria, Belgium, Franciaország, Nagy-Britannia, Németország vagy Olaszország. December 13-tól hazánk, Csehország és Szlovákia is csatlakozott a sorhoz, és az óriási érdeklődést talán az is jól példázza, hogy már csak a következő körre lehet előrendeléseket leadni, aminek érkezése január második felében esedékes.

Kattints a képre a galéria megnyitásához!

Az eseményen tiszteletüket tették olyan médiajelenségek is, mint Majka és Curtis, Harsányi Levente vagy Szabó Győző, és büszkén mutatták mindenkinek a Sonytól kapott konzolokat. Az esemény egyébként kulturált keretek között zajlott, és aránylag elviselhető várakozási időn belül még hozzá lehetett jutni olyan sorszámhoz, amellyel aznap hazavihették azok is a konzolt, akiknek nem sikerült bekerülniük a visszaigazolt előrendelők közé. Persze ebből az is jól látszott, hogy itthon az előrendelői rohamot elég jól sikerült kezelni.

Kattints a képre a galéria megnyitásához!

A legnagyobb látható forradalom hamarosan inkább a közösségi felületeken, közvetítések (streamek), képernyőképek és egyéb formájában várható, amikor a futárok kézbesítik a megrendelt gépeket. És ha időben megérkeznek az exkluzív címek, könnyen valóra válhat a már korábban is pedzegett jóslatunk, hogy hazánkban a PlayStation átveszi a vezető szerepet (még ha eleinte csak a következő generáció terén is). Hiszen a jelenlegi információk szerint hasonló Xbox One launch partyra még legalább háromnegyed évet várnunk kell…

Translate »