Oldal kiválasztása

Izgalmas programok és új jegytípus a PlayIT-en

Izgalmas programok és új jegytípus a PlayIT-en
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A december elsején délelőtt 10 órától este 9 óráig megrendezendő gamer show, a PlayIT ez alkalommal is színes programokkal várja az érdeklődőket.

A legfrissebb játékokat nem csupán ki lehet majd próbálni, de a Nagyszínpadon a hazai média jeles képviselőitől előadásokat is hallgathatnak az érdeklődők. Már a rendezvény nyitóelőadása is az év egyik legnagyobb címéről, a következő generációs konzolokra is megjelent Call of Duty: Ghosts-ról fog szólni, és a nap folyamán izgalmas beszámolók és ismertetők kíséretében magukról a konzolokról is mindent megtudhatnak a PlayIT látogatói. A Hollywood Hírügynökséggel ismertté vált Szirmai Gergely két saját programmal is jelentkezik, és a szakma bennfentesei azt is elárulják, hogy hogyan lehet itthon valaki sikeres játékfejlesztő. Bemutatják a hazai fejlesztésű The Incredible Van Helsing 2-t is, és természetesen idén is elmaradhatatlanok az interaktív színpadi programok, mint például a Gólöröm vagy épp a Cosplay verseny, valamint az 501-es légió előadása.

A Nagyszínpadi programok mellett a PlayIT egész napos Kvízlelátóval jelentkezik, ahol a játékos kedvű látogatók kipróbálhatják magukat a különböző tematikus kvízekben. Egész napos programkínálattal jelentkezik a GameStar Színpad is, ahol a ritmusjátékok fognak dominálni, illetve a Call of Duty Színpad, ahol egész nap csinos hostessek és meggyőző külsejű "fegyveresek" fogják a versenyzést segíteni. A PlayIT idén is rengeteg embert megmozgat, ennek megfelelően a helyszínen a 2000 forintos, egész napos jegy mellett immár 1500 forintba kerülő, délutáni belépőt is lehet vásárolni, amellyel 15.30-tól egészen kapuzárásig élvezhetik a rendezvényt azok, akik a délelőtti tömeget el szeretnék kerülni.

A PlayIT Show pontos programbeosztása a hivatalos oldalon, a www.playit.hu címen található.

Hozzászólások

Translate »