Oldal kiválasztása

A PlayIT áruház már várja a vásárlókat

A PlayIT áruház már várja a vásárlókat
8 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

2013. december 1-jén a PlayIT megnyitja kapuit, de a webáruházban már most is minden elérhető, ami egy vérbeli rajongó kelléke lehet.

Szeretnél többféle PlayIT pólót vagy bögrét? Akár egy teljes játékot is mellé? Összesen 8 féle PlayIT póló, 4 féle PlayIT bögre, de még hűtőmágnes és nyakpánt is beszerezhető, ha valóban komolyan veszed a hazai gamervilág iránti elkötelezettséget. Ha pedig mindent tudni akarsz a magyar játékvilágról és a nemzetközi trendekről, akkor a PlayIT magazint is beszerezheted a PlayIT Shopban.

Most egy exkluzív ajánlat is vár: Kingdoms of Amalur: Reckoning póló + Digitális PC letöltőkód, valamint egy Bulletstorm póló + Digitális PC letöltőkód is a tiéd lehet, darabonként mindössze 2500 forintos áron.

Azok, akik Collector's Edition vagy Deluxe jegyet vettek a PlayIT rendezvényre, egy pólót most ingyen vásárolhatnak ezen az oldalon. Nem kell mást tenni, mint a kosárba helyezés után, a fizetés gombra kattintva beírni a jegy hátulján található kuponkódot az erre kijelölt mezőbe (ha Ticket Expressnél vásároltad belépődet, a kuponkódot hamarosan megkapod e-mailben tőlük), majd az ellenőrzés gombra kattintva csekkolni, hogy nem gépelted-e el. Fontos, hogy ugyanolyan formátumban kell begépelni a kódot, ahogy a jegyen szerepel. Természetesen a PlayIT Show helyszínén is lehet kapni majd a pólókat, de ha előre rendelsz, akkor biztosan jut majd a választott termékből a megfelelő méretben. A pólókból mind grafika, mind mennyiség tekintetében többet is rendelhetsz, azonban kuponkódoddal csak egy ingyenes pólóra vagy jogosult.

Ha a PlayIT Show előtt szeretnéd már megkapni a rendelt termékeket, akkor válaszd a budapesti személyes átvételi lehetőséget. Amennyiben erre nincs lehetőséged, de nem szeretnél futárra költeni, akkor válaszd a PlayIt Show helyszínén történő. Személyes átvételre Budapesten a Holdfény Fantasy Játékboltban van lehetőség, hétfőtől péntekig 14.00 és 19.00 óra között. A futárszolgálattal történő rendelés esetén a díj országosan 990 forint, és legkésőbb november elején, telefonos egyeztetést követően érkeznek majd a csomagok.

Fontos tudni még, hogy a prémiumkategóriás PlayIT jegyek tulajdonosai november 15-16-17-én egy külön online boltban foglalhatják le választott játékaikat, erről külön mailben kap mindenki értesítést. Fontos, hogy a póló kiválasztása után az e-mail címedet pontosan add meg, mert ezen fognak értesíteni a játékfoglalással kapcsolatban. Ha bármilyen kérdésed van, akkor a playit@meex.hu címen segítséget kaphatsz.

A webáruház elérhetősége tehát: shop.playit.hu

Hozzászólások

Translate »