Oldal kiválasztása

Megérkeztek a forgatható és szétszedhető Sony PC-k

Megérkeztek a forgatható és szétszedhető Sony PC-k
10 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Sony másodpercek alatt táblagéppé alakítható notebookja és a világ legvékonyabb Windows 8 rendszerrel rendelkező táblagépe a héten mutatkozott be itthon. A termékek novembertől az üzletekben is elérhetővé válnak.

Az egyetlen mozdulattal bemutató módba állítható VAIO Fit multi-flip PC érintőképernyőjén Full HD-ben nézhetjük végig a kiválasztott tartalmakat. A 8 megapixeles hátoldali kamera még gyenge fényben is tiszta, részletgazdag felvételeket készít. A digitalizáló tollal és a VAIO Paper applikációval kézzel írt megjegyzéseket, rajzokat készíthetünk, vagy egyszerűen szerkeszthetjük képeket tartalmazó dokumentumainkat is.

Az ultrakönnyű, szétszedhető, 11,6"-os érintőképernyővel rendelkező VAIO Tap 11 a világ legvékonyabb Windows 8 operációs rendszerrel rendelkező táblagépe. A készülékhez tartozó vékony, vezeték nélküli billentyűzet mágnessel kapcsolódik a képernyőhöz, használaton kívül pedig a kijelző védelmét is szolgálja. A billentyűzet kényelmes gépelésre ad lehetőséget akkor is, amikor a képernyő távolabb van a felhasználótól. A sokoldalú VAIO Tap 11 tablet PC infravörös távirányítóként alkalmas tv-k, házimozik és egyéb, infravörös érzékelővel rendelkező készülékek irányítására is.

A Sony legújabb eszközeihez hasonlóan a tökéletes képminőséget mindkét notebook esetében a TRILUMINOS Display for mobile kijelző és Full HD érintőképernyő biztosítja, a vezetékek nélküli egyszerű tartalommegosztást pedig az egyérintéses (NFC) technológia teszi lehetővé.

Translate »