Oldal kiválasztása

Epic Games – Nagy bejelentés a jövő évi GDC-n

Epic Games – Nagy bejelentés a jövő évi GDC-n

Cliff Bleszinski legutóbbi nyilatkozatából kiderült, hogy az Epic Games egy nagy bejelentést tervez a 2011-es Games Developer Conference-en, aminek tárgya egy teljesen új cím lesz.

Bleszinski elmondta, hogy amit 2011-ben San Franciscóban fognak bejelenteni, az új cím lesz, tehát nem korábbi játék folytatása. Bár tény, hogy a játékosok szívesen vásárolják meg a már sikeres játékok folytatásait, ezért bátorság kell egy merőben új témához, viszont ahogyan Cliff Bleszinski fogalmazott, minden új játéknak megvannak a felismerhető gyökerei. Így a Call of Duty-t a HoHAA-n edződött srácok csinálták, míg a Gears of Waron érezhető, hogy készítői részt vettek az Unreal fejlesztésében.

 

Arról nem szól a fáma, hogy milyen platformra dolgoznak az Epic emberei, bár tény hogy iOS-en komoly sikereket értek el az Infinity Blade-del, továbbá pletykálják, hogy készül náluk valami Kinect támogatással, de Bleszinski szerint egyelőre korai lenne bármit is elmondania. A 2011-es GDC február 28-án startol, úgyhogy már nem kell sokat várni a nagy leleplezésre.

 

Translate »