Oldal kiválasztása

Elkezdődött a The Wolf Among Us-sorozat

Elkezdődött a The Wolf Among Us-sorozat
10 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Az utóbbi időben sorozat formájában kiadott játékokra koncentráló Telltale Games legújabb alkotása Xbox, PC/Mac és PSN platformokon debütált.

A sorozat első része a "Faith" (azaz Hit) címet kapta, és a különálló epizód mellett egy Season Pass is elérhetővé vált, amely egyben jogosultságot biztosít a további négy epizód beszerzésére is. A bejelentéssel egy időben kaptunk néhány friss képet a játékból:

:galeria:

A The Wolf Among Us a Steam, az Xbox Live és a PSN kínálatában szerezhető be. A játék irányítása megegyezik a The Walking Dead alapvető sémájával, és most is megjegyzik a karakterek a döntéseinket, majd ennek megfelelően viszonyulnak hozzánk. Újdonság, hogy most már gyorsabb mozgásra is lehetőségünk nyílik, illetve a mozgási irányokat invertálhatjuk. A Book of Fables elnevezésű könyv minden egyes epizód után egyre több és több információt tartalmaz a történetben szereplő karakterekről, amit akkor is érdemes elolvasnunk, ha a játék alapjául szolgáló sztorit egyáltalán nem ismerjük, de természetesen az abban járatos játékosok is bőven találnak majd újdonságokat, hiszen a játék története 20 évvel korábban játszódik, mint a Fables képregény-sorozat.

Translate »