Oldal kiválasztása

A PS Plus novemberi kínálata

A PS Plus novemberi kínálata
8 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Metal Gear Rising: Revengeance és Remember Me a PS3-felhasználók számára, valamint Oddworld: Stranger’s Wrath HD és MotorStorm RC a PS Vita-rajongóknak.

A Metal Gear Rising: Revengeance című akciójátékban Raiden felett veheti át az irányítást játékos, aki a virtuális világban bármin keresztülvághat. A legújabb Metal Gear-játék november 26-ig elérhető a PS Plus kínálatában. A Remember Me című akciókalandban az egykori elit memóriavadász, Nilin szerepébe kerül a játékos, aki képes megváltoztatni az emberek fejében levő emlékeket. A játék január 28-ig lesz elérhető a PlayStation Plus választékában.

A westernvilágot hozza el az Oddworld: Stranger's Wrath HD PS Vita-játék. Az izgalmas utazás november 26-ig tölthető le a PS Plus-ról. A népszerű MotorStorm RC-ben távirányítású kisautókkal száguldhat a játékos izgalmas terepeken, sportpályákon, rámpákat kerülgetve. Ez a játék PS3 és PS Vita platformra is elérhető a cross-platform támogatásnak köszönhetően. A sebesség kedvelői november 26-ig érhetik el a játékot a PS Plus kínálatában. 

Jó hír a PlayStation 4-re váróknak, hogy a jelenlegi tagság a PS3 és PS Vita mellett automatikusan érvényes lesz PS4 konzolra is, valamint a PS4 Multiplayer mód is elérhetővé válik a PS Plus-tagoknak. 

Hozzászólások

Translate »